Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της Συντεχνίας Επιπλοποιών & Ξυλουργών

 






Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε την Τετάρτη (4/10/2023) το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο της Συντεχνίας Επιπλοποιών & Ξυλουργών Ν. Σερρών στην έδρα της Συντεχνίας.

 

Μεταξύ άλλων, τυπικών θεμάτων παράδοσης-παραλαβής της απερχόμενης διοίκησης προς τη νέα αποφασίστηκε ομόφωνα:

Επισκέψεις του Δ/Σ
Στο Επιμελητήριο, στην ΟΕΒΕΣΣ, στην Αντιπεριφέρεια Σερρών, στο Δήμο Σερρών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία των Σερρών και στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτης.
Στόχος των επισκέψεων, πέραν του εθιμοτυπικού τους χαρακτήρα και γνωριμίας με το νέο Δ.Σ. θα είναι η ανάδειξη – συζήτηση των προβλημάτων του κλάδου, ώστε να αναζητηθούν λύσεις, όπως επίσης και πηγές χρηματοδότησης για την επανεκκίνηση της Συντεχνίας Επιπλοποιών-Ξυλουργών.

Η νέα διοίκηση δεσμεύεται πως με πολλή όρεξη και ενέργεια σκοπεύει αποφασιστικά να αναδείξει το σερραϊκό ποιοτικό Ξύλο και Έπιπλο που κατασκευάζεται στις σερραϊκές βιοτεχνίες-βιομηχανίες-εργαστήρια, και στα οποία απασχολείται ένας μεγάλος αριθμός του τοπικού εργατικού δυναμικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.