Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

ΔΕΥΑΣ : Διάψευση για την κλειστή γέφυρα στην περιοχή Σιγής

 


 

 

Η γέφυρα της Σιγής δεν είναι κλειστή όπως κυκλοφόρησε η φήμη αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος ο οποίος μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ αναφέρει πως στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται εργασίες που αφορούν την αντικατάσταση αγωγών του δικτύου ύδρευσης της πόλης των Σερρών συνολικού μήκους 32 χιλιομέτρων.  

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως κυκλοφόρησε η φήμη ότι η γέφυρα είναι κλειστή και διερωτάται για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.
Μάλιστα ο κ. Χαλκιόπουλος τόνισε πως σύντομα θα υπάρξει και άλλη παρέμβαση στο ίδιο σημείο καθώς είναι σε εξέλιξη ακόμη ένα έργο της ΔΕΥΑΣ και αφορά την μετατόπιση των αγωγών που διέρχονται μέσα από τον χείμαρρο των Αγίων Αναργύρων.

 

 https://epiloges.tv/

2 σχόλια:

  1. Και όμως αυτά τα λόγια "Κλειστή λόγω εργασιών η γέφυρα που βρίσκεται στην περιοχή Σιγής . Με τα παράπονα των κατοίκων να είναι δίκαια καθώς δεν υπήρξε ενημέρωση" είναι δικά σου.
    Πού άκουσες δίκαια παράπονα πολιτών και μας τα μετέφερες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο που είχει να κάνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ πριν προβεί σε δηλώσεις που τον εκθέτουν, θα ήταν να ερευνήσει εάν από τις 9 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 12 το μεσημέρι ότι η γέφυρα ήταν κλειστή διότι το συνεργείο που έκανε εργασίες στην είσοδο της περιοχής θεώρησε ότι μπορεί να την κλείσει.
    Όλα τα άλλα είναι παραφιλολογία του Προέδρου, ο οποίος θα πρέπει να μας δικαιολογήσει γιατί σκάβουν τους δρόμους που πριν από ενάμιση χρόνο ασφαλτόστρωσαν, δεν ήξεραν ή δεν μπορούσαν να προγραμματίσουν.
    Επίσης να μας πει εάν τα σπίτια επί της Μ. Αλεξάνδρου απόκτησαν το πολυπόθητο δίκτυο λυμάτων όπως είχε δεσμευτεί και δεν έχουν βόθρους.
    Είναι πολλά αυτά που πρέπει να μας πει πριν μας πει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.