Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Την ¨¨πλήρωσαν ¨¨ οι αντάρτες

 


 

 

 Ήττα για την Συμμαχία Σερραίων αλλα βλέποντας ποιοι εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι ( 6 λιγότεροι σε σχέση με το 2019 ) διαπιστώνουμε οτι όλοι όσοι στην διάρκεια της τετραετίας δημιούργησαν εσωπαραταξιακα προβλήματα δεν εκλέχθηκαν. Ο Γιάννης Δεσποτιδης από τον πρώτο χρόνο της θητείας της δημοτικής αρχής ειχε αρχίσει να γκρινιάζει γιατι διαπίστωσε οτι καπελωνόταν στον ΟΠΑΚΠΑ .Ενώ μέχρι τις αρχές καλοκαιριού ήταν αβέβαιο αν θα ξαναειναι υποψήφιος .Ο Γιώργος Ματθαιου που είχε καρατομηθεί από την θέση του προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου .Κατά καιρους είχε εκφράσει δημόσια την αντίθεση του με αποφάσεις του δημάρχου. Ο Κώστας Ιντος που κατέλαβε την θέση του εκλιπόντος Δημήτρη Σιαμαγκα ακούγεται οτι αρνήθηκε να μην ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος προκειμένου την θέση να καταλάβει ο επόμενος επιλαχών .Ο Δημήτρης Μερετουδης που δεν χωρούσε στην εξίσωση των αντιδημαρχιών .

Αν λοιπόν η Συμμαχια κέρδιζε τις εκλογές η δημοτική αρχή θα είχε απαλλαγεί και από τις ενοχλητικές φωνές .Αλλά ο κυρίαρχος λαος αποφάσισε αλλιώς

2 σχόλια:

  1. Και πολύ καλά έκανε ο Σερραικος λαός.Στην άκρη χωρίς μισθούς και νταβαντζιλικια οι " πρωτοι"των χωριών που νόμιζαν ότι θα γελάσουν τους Σερραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δλδ εσεις σερραιοι ειστε λιγοτερο χωριατεσ απο εμας??γι αυτο καντατησατε την πολη χωριο..κ γι αυτο θα ησαστε αξιοι τις μοιρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.