Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Ο Πέτρος Αγγελίδης τήρησε την υποσχεση του

 



 

 

 

Αρχές της άνοιξης του 2019  κάνα δύο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικες εκλογές και ειναι κοινό μυστικό στην πόλη οτι ο απερχόμενος δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης στηρίζει την παράταξη της Συμμαχίας .Κάτι που επιβεβαιώνει και ο ιδιος ο κ Αγγελίδης ο οποίος λίγες μέρες πριν τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής .Όπου θα αναμετρώ νταν Αλέξανδρος Χρυσάφης και Στέφανος  Φωτιάδης .Ο πρώην δήμαρχος δηλώνει ανοιχτα την στήριξη του στον κ Χρυσάφη .

Όμως  ο ¨¨πολιτικός έρωτας ¨¨ των δύο ανδρών δεν κράτησε πολύ . Καθώς έσβησε πριν ακομη αναλάβει καθήκοντα ο κ Χρυσάφης την 1η Σεπτεμβρίου  του 2019 .

Στα τέλη της ίδιας χρονιάς αυτοδιοικητικος που διατηρεί άριστες σχέσεις και με τους δύο άνδρες ανέλαβε να μεσολαβήσει για να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

Ο αστικός μύθος αναφέρει οτι η απάντηση του Πέτρου Αγγελίδη .Ήταν το 2023 ο κ Χρυσαφης δεν θα ήταν δήμαρχος .Δεν ξέρουμε αν  πράγματι ειπώθηκαν αυτα τα λόγια από τον κ Αγγελίδη. Αλλα άπαντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν οτι ένα μερίδιο από την επιτυχια της κ Μητλιάγκα ανήκει στον κ Αγγελίδη . Ο οποίος στήριξε τους ΕΝΤΟΣ δίνοντας τους τελευταίους δύο μήνες τον αγώνα του με τον δικό του μεθοδικό τρόπο

1 σχόλιο:

  1. Ενω τον Χρυσάφη, τον Μασλαρινό τους σπρώχνανε βουλευτές, υπουργοί, Πρόεδροι της τοπικής της Ν.Δ. , πάρα πολλοί. και φυσικά το μμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.