Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΔΙΠΑΕ Σερρών : Απάντηση για την καταγγελία έλλειψης καθηγητών

 

 


 

 

Μετά την ανακοίνωση της Σχολής Μηχανικών του ΔΙΠΑΕ Σερρών η οποία ανέφερε ότι υπάρχει καθυστέρηση γνωστοποίησης της Βαθμολογίας αλλα και μη πραγματοποίηση συνολικά 7 μαθημάτων ο Πρόεδρος του Τμήματος Τοπογραφίας κ.Δημήτρης Φουτάκης τοποθετήθηκε για το θέμα μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την ΕΛΕΝΗ ΜΩΡΑΙΤΗ.


Όπως τόνισε δεν ισχύει αυτό που αναφερόταν στην ανακοίνωση που είχε γίνει κατά την αρχή του εξαμήνου και κατά την οποία αναφερόταν ότι δεν θα διδαχθούν καθόλου 7 μαθήματα. “Πράγματι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση” πρόσθεσε λόγω του ότι δεν έγινε η προκήρυξη των θέσεων που έπρεπε να γίνει αλλά πάντα ότι συμβαίνει αυτό υπάρχουν αναπληρώσεις. “Το πολύ σε 2 εβδομάδες θα καλυφθούν οι ελλείψεις των Καθηγητών και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα”, ολοκλήρωσε.

 https://epiloges.tv/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.