Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Οταν η Αριάδνη Παπαφωτιου φωναζε ...οι υπόλοιποι ¨¨σφύριζαν ¨¨ αδιάφορα

 


 

 

 

 Τον Ιανουάριο του 2023 ο Πανσερραικος υποδέχθηκε την ΑΕΚ στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδος. Το γήπεδο σχεδόν γέμισε . Λίγες μέρες  μετά τον αγώνα η επικεφαλης της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ Σερραιων Αριάδνη Παπαφωτιου έφερε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της καταλληλότητας του γηπέδου και της ασφάλειας των φιλάθλων .Αυτοί που σήμερα δηλώνουν έκπληκτοι ( ανάμεσα τους και η νέα δήμαρχος κ Μητλιάγκα , ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ Φωτιάδης  και η ΠΑΕ Πανσερραικος )  τότε ¨¨σφύριζαν αδιάφορᨨ¨

Να τα θυμίσουμε τι ειπε η κ Παπαφωτιου 

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "στον αγώνα με την ΑΕΚ οι μελετητές την κατατάσσουν στα <<κόκκινα>> κτίσματα, επισημαίνοντας τα εξής: -Σοβαρήδομική παθολογία παρουσιάζουν οι ανατολικές κερκίδες, στις οποίες διαπιστώνονται: >Μεγάλες παραμορφώσεις, βυθίσεις και κατά τόπους πλήρης υποχώρηση της πλάκας. >Εκτεταμένη ρηγμάτωση της πλάκας. >Ανεπαρκής στερέωση των μεταλλικών διαφημιστικών πινακίδων. >Αποδιοργάνωση του προβόλου στο κατώτερο τμήμα των κερκίδων. >Απόκλιση από την κατακόρυφο του υψηλού τοίχου λιθοδομής που γειτνιάζει με τον αύλειο χώρου του 1ου & 7ου Δημοτικού Σχολείου & εμφάνιση συνεχούς κατακόρυφης ρηγμάτωσης στο νοτιοανατολικό του τμήμα. Δήμαργος λοιπόν ΓΝΩΡΙΖΕ την κατάσταση"

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "17:23 Αναζήτηση Ariadni Papafotiou 28 Μαρ Περίμενα ανάληψη ευθυνών και έμπρακτη διασφάλιση της ζωής των φιλάθλων από τον κ. Αλέκο Χρυσάφη. Δηλαδή γενναιότητα. Δυστυχώς έκανε το αντίθετο, απαντώντας στην παρέμβασή μου. -Αναγκάζομαι λοιπόν πω πως μόνο ως εθισμό στην πολιτική απάτη μπορώ να εκλάβω την προσπάθειά του βγάλει αναξιόπιστους τους Μηχανικούς που επίσημα βεβαίωσαν την επικινδυνότητα των κερκίδων του γηπέδου του Πανσερραικού. --Εκπέμπει τοξικότητα και αναξιοπιστία πέραν ορίων στάση του Δημάρχου Παίζει με ανθρώπινες ζωές. --Ev γνώσει του επέδειξε εγκληματική ανευθυνότητα επιτρέποντας την πρόσβαση φιλάθλων σε κερκίδα με απαγορευτικό χρήσης. Επιβάλλεται επέμβαση Εισαγγελέα. #Σερρες #Serres #Πανσερραικός #Γηπεδο #Κερκίδα"

 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, τηλέφωνο και κείμενο που λέει "17:22 Αναζήτηση Μου αρέσει! Σχόλιο Κοινοποίηση Ariadni Papafotiou 1 Απρ ' Τί είπαν για τις ΚΕΡΚΙΔΕΣ και τις ανθρώπινες ΖΩΕΣ? -Ορίστε λοιπόν το έγγραφο-------ΔΕΙΤΕ το ΣΠΟΤ --Ως υποψήφια Δήμαρχος Σερρών, λέω στους συνδημότες μου πως είναι προτεραιότητά μου ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ. Το απέδειξα στα τέσσερα χρόνια της θητείας μου ως επικεφαλής Παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο. #κερκίδα #Κοκκινο #Τεχνική_Εκθεση #Σερρες #Serres #Δήμος_ #Γηπεδο #Πανσερραικός #Η_ανθρώπινη_ζωή_παάνω_απόλα Δημοτικο Συμβούλιο 31/3/2023 23 KOKKINO TO γήπεδο ΑΡΙΑΔΝΗΠΑΠΑΘΩΤΙΟΥ 3 κοινοποιήσεις 469 προβολές Μου αρέσει! Σχόλιο Κοινοποίηση"

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "17:22 Αναζήτηση O0 αρεσει! Σχολιο κοινοπστηση o χρήστης Ariadni Papafotiou είναι με το χρήστη Θεόδωρος Τσεσμετζής Απρ. LE To κυρίαρχο σύνθημα χθες στο #Γήπεδο του Πανσερραικού. --Εχουν δίκιο οι φίλαθλοι. --0 #ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ χρειάζεται ένα ΑΣΦΑΛΕΣ και σύγχρονο Γήπεδο. --Μία ακόμη XAMENH 4ετία για την Εδρα της Ομάδας μας. ΧΩΡΙΣ Δημοτικό epro, χωρίς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, χωρίς ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ. H #ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ #κερκίδα δυστυχώς ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα δόθηκε σε χρήση. --To αποκάλυψα, έφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το ξαναλέω: Μην παίζετε με ΖΩΕΣ. Οι ευθύνες του Δημάρχου ξεπερνούν τα όρια. #Σερρες #Serres"

1 σχόλιο:

  1. Ρε απατεώνες πάλι αλλού ρίχνετε το φταίξιμο; Η μητλιάγκα φταίει που ο Γάτσιος άφησε να μπει κόσμος στο γήπεδο εν γνώση της μελέτης; Ο χρυσάφης που ήταν; Ο χρυσανθίδης, ο ειδήμων του αθλητισμού; Όχι ε; Η μητλιάγκα φταίει. Ο κόσμος πάντως έχει άλλη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.