Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο αυτοδιοικητικος και οι δωρεαν πίτσες

 


 

 

Σχεδόν σε κάθε χωριό το καλοκαίρι έλαβε χώρα και ένα πολιτιστικό δρώμενο ( θες αντάμωμα θες πανηγύρι θες εκδήλωση κάτι έγινε ) . Σε αυτές τις εκδηλώσεις οι σύλλογοι που τις διοργανώνουν κάνουν και μια λαχειοφόρο αγορά για να βγάλουν μέρος των εξόδων . Φέτος που οι εκδηλώσεις συνέπεσαν με την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών .Οι υποψήφιοι έδιναν το παρόν κατά δεκάδες. Μου μεταφέρει λοιπόν ο σμπίρος οτι σε μια τετοια εκδήλωση ένας υποψήφιος αυτοδιοικητικος πήρε λαχεία και κέρδισε δωρεάν πίτσες προσφορά καταστήματος της περιοχής .

Μετά από λίγες ημέρες ο υποψήφιος με όλη την οικογένεια του κατέφτασε στα κατάστημα και κατανάλωσαν τις κερδισμενες πίτσες. Ως εδω όλα καλά όλα ανθηρά. Όμως ο αθεόφοβος περαν από τις τζάμπα πίτσες δεν παρήγγειλε ούτε νερό φοβούμενος οτι θα το πληρώσει .

Το συμβάν έγινε γνωστο σε όλο  το χωριό .Το οποιο στην κάλπη  τίμησε την γενναιοδωρία του .....δεοντως 

 

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.