Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Η δικαιωση του Πασχάλη Τόσιου

 


 

 

 Στις 4 Αυγούστου ο πρόεδρος του Πανσερραικου κ Καζιας είχε παραχωρήσει συνέντευξη τύπου με θέμα την πορεία των εργασιών στο γήπεδο  . Στην συνέντευξη είχε παραβρεθεί και ο αντιδήμαρχος κ Χρυσανθίδης ο οποιος είχε έντονη λεκτικη αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ κ Τόσιου .Καθώς ο αντιδήμαρχος ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις του κ Τόσιου που έκανε λόγο για καθυστέρηση στην υλοποιήση των έργων που είχε αναλάβει να κάνει στο γήπεδο ο δήμος . Σήμερα τα γεγονότα οχι απλά επιβεβαιώνουν τον κ Τόσιο αλλά διαψεύδουν πανηγυρικά τα όσα ισχυριζόταν (για τα έργα στο γήπεδο  ) με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ Χρυσανθίδης

2 σχόλια:

  1. Η κ. Μητλιαγκα διαθέτει αξιόλογους τεχνοκράτες στον τομέα του αθλητισμού ,οπότε η θρασύτητα και η ημιμάθεια αποτελούν παρελθόν. Συγχαρητήρια στα αντανακλαστικά των Σερραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το στανιό δημοσιογράφος γίνεται?
    Ε όχι δεν γίνεται._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.