Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Στέργιος Φραστανλής - Η ψήφο σας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας

 




 
Άνετη επανεκλογή από την Α Κυριακή για τον δήμαρχο Αμφίπολης κ Στέργιο Φραστανλή .Ο οποίος ευχαριστεί τους δημότες για την στήριξη τους
Διαβαστε
 
 
Aγαπητοί συνδημότες/τισσες, φίλες και φίλοι, 
 
οι δημοτικές εκλογές ολοκληρώθηκαν με εντιμότητα και αξιοπρέπεια και σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα ο συνδυασμός μας “ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΠΟΛΙΤΩΝ” με τη στήριξη των συνδημοτών μας πέτυχε μια καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή λαμβάνοντας το 45,69% των ψήφων.
Ο αγώνας μας δεν ήταν εύκολος, με την καθαρή όμως συμμετοχή και υποστήριξή σας δικαιώθηκε. Ήρθαμε κοντά σας και σας ακούσαμε, σας ενημερώσαμε με ειλικρίνεια για το πλούσιο έργο μας, αλλά και για τους στόχους που έχουμε θέσει για την επόμενη θητεία μας. Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας και να κάνουμε τον ιστορικό Δήμο Αμφίπολης έναν πιο σύγχρονο δήμο σε υποδομές, να επιλύσουμε χρόνια προβλήματα του παρελθόντος, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας, να αναδείξουμε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στις επόμενες γενιές.
Δεσμευόμαστε ότι δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας και θα συνεχίσουμε την καθαρή και έντιμη πορεία μας με σκληρή δουλειά, έχοντας στο επίκεντρο πάντα τον δημότη, δηλαδή όλους εσάς!
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους στήριξαν τον αγώνα μας, τους υποψηφίους για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια, όλους τους συνεργάτες που αγωνίστηκαν για την νίκη του συνδυασμού, όλους τους συνυποψήφιους που επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό, όλους τους δημότες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχός σας
Στέργιος Φραστανλής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.