Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Δριμύ κατηγορώ Μητλιάγκα κατά Χρυσάφη

 


 

 

 Το θέμα του γηπέδου κυριαρχεί στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών που βρίσκεται σε εξέλιξη  αυτή τη στιγμή. Στην τοποθέτηση της η νέα δήμαρχος κ Μητλιάγκα εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη. Η κ Μητλιάγκα απευθυνόμενη στον κ Χρυσαφη ρώτησε  αν τελικά κάποιος θα αναλάβει την ευθύνη. Δεν φταίει κανένας αναρωτήθηκε η κ Μητλιάγκα . Κάλεσε τον δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες τους υπενθυμίζοντας οτι προεκλογικά το γήπεδο χρησιμοποιήθηκε από τον ίδιο με βίντεο και φιέστες , στις οποίες διαφήμιζε την ασφάλεια του  . Αναρωτήθηκε γιατι αν και ο δήμαρχος ενημερώθηκε για την μελέτη στατικής επάρκειας από τα τέλη Αυγούστου δεν προχώρησε στην λήψη των απαραίτητων μέτρων .Επίσης τον κατηγόρησε οτι εξαιτίας του λάθους χειρισμού του θέματος .Ο Πανσερραικος βρίσκεται μπροστά στο χείλος της οικονομικής καταστροφής .

Από την πλευρα του ο δήμαρχος απαντώντας επανέλαβε οτι εφαρμόζει  τα οσα υποδεικνύουν εγγράφως οι υπηρεσίες .Από την στιγμή που δεν υπήρχε κανένα έγγραφο των υπηρεσιών που θα ζητουσαν το κλείσιμο του γηπέδου δεν μπορούσε ο ίδιος από μόνος του αυθαίρετα να πάρει οποιαδήποτε απόφαση

1 σχόλιο:

  1. Έχει και λαλιά η βαρβαρούλα;η Παλάζη την καπελωσε ως συνήθως και εμείς καταλάβαμε οτι με Βαρβάρα και Παλάζη η πόλη ρημάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.