Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Σέρρες : Αγιασμος στους Ακριτες Επταμυλων ( φωτο )

 




 
Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις των «Ακριτών Σερρών» στους Επταμύλους πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα πολιτιστική χρονιά 2023-2024.
 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Επταμύλων Ν.Σερρών «Οι Ακρίτες» κ.Παύλος Καρυπίδης χαιρέτισε την εκδήλωση και καλωσόρισε τα μέλη, νέα και παλιά ενώ τους ευχήθηκε μία γόνιμη και δραστήρια πολιτιστική χρονιά με κοινό παρανομαστή, την διάσωση και διάδοση της ποντιακής μας ταυτότητας και κουλτούρας.
 Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα
 
Στην συνέχεια έγινε αναφορά για το πρόγραμμα των χορευτικών τμημάτων καθώς και για τις δράσεις του Συλλόγου, που διοικητικό συμβούλιο, μέλη και χορευτές έδωσαν υπόσχεση πως οι «Ακρίτες Σερρών» θα συνεχίσουν και αυτή την χρονιά να υπηρετούν δυναμικά τις επάλξεις του λαϊκού μας πολιτισμού. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Σερρών της Ν.Δ κα.Φωτεινή Αραμπατζή και ο νεοκλεγμένος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Επταμύλων κ. Μιχάλης Τριαντάφυλλου
Καλή και πολιτιστική χρονιά από την οικογένεια των «Ακριτών Σερρών».

 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.