Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Στην μάχη του σταυρου ο γιατρος

 





Ο Νάσος Παπαδόπουλος είναι ιατρός  στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης , Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών

Ο Αθανάσιος (Νάσος) Παπαδόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σερρών με την ΕΝ.ΤΟ.Σ

«Με την αντίληψη μου ως ανθρώπου και ιατρού για την ανάγκη δημιουργίας θεσμών συμμετοχής και αλληλεγγύης, για ουσιαστικές υπηρεσίες προς τον πολίτη για έργα και όχι μόνο λόγια», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος 

Την ψήφο των Σερραίων δημοτών διεκδικεί ο Αθανάσιος (Νάσος) Παπαδόπουλος, ιατρός στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, καθώς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σερρών με την παράταξη  Ενωτική Τοπική Συμφωνία (ΕΝ.ΤΟ.Σ) , με επικεφαλής την Βαρβάρα Μητλιάγκα.

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου 2023, στο Δήμο Σερρών θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ενωτική Τοπική Συμφωνία (ΕΝ.ΤΟ.Σ) . Η  επιλογή μου αυτή εμπεριέχει την ευθύνη του ενεργού πολίτη και τη διάθεση μου να συμβάλλω  στην προσπάθεια για ριζική αλλαγή στο Δήμο Σερρών και δημιουργία των προϋποθέσεων αναβάθμισης της ζωής στην περιοχή μας Η στάση αυτή είναι απολύτως συνεπής με την μέχρι σήμερα συμμετοχή μου στα κοινά, αλλά και με την αντίληψη μου ως ανθρώπου και ιατρού για την ανάγκη δημιουργίας θεσμών συμμετοχής και αλληλεγγύης ,για ουσιαστικές υπηρεσίες προς τον πολίτη για έργα και όχι μόνο λόγια» , δηλώνει στη «Σ»  ο κ. Παπαδόπουλος .                                                                                        

Αναφορικά με την απόφασή του να συστρατευθεί με την Ενωτική Τοπική Συμφωνία (ΕΝ.ΤΟ.Σ) , με επικεφαλής την Βαρβάρα Μητλιάγκα, τόνισε :«Στην απόφαση μου για συμμετοχή στον αγώνα αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε η προσωπικότητα της επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψηφίας Δημάρχου Βαρβάρας Μητλιάγκα που με σοβαρότητα, γνώση και αποφασιστικότητα ανέλαβε την ευθύνη του αγώνα για ένα Νέο ξεκίνημα στο Δήμο Σερρών». 

Απευθυνόμενος προς τους συμπολίτες του ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε : « Να υπενθυμίσω στους συμπολίτες μας ότι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα ψηφίσουμε για τον ή την δήμαρχο Σερρών. Δεν θα υπάρχει δεύτερη Κυριακή . Θα πρέπει να  επιλέξουν αυτόν ή αυτή  που επιθυμούν δήμαρχο  στο δήμο μας».

Γνωριμία με  Αθανάσιο (Νάσο) Παπαδόπουλο

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1973 και μετά τις σπουδές του ζει στην πόλη των Σερρών .Είναι παντρεμένος με την Γιούλη Πετλιάκη, υπάλληλο Εθνικής Τράπεζας και έχουν δύο παιδιά .

Εκπαίδευση 

Πιστοποιημένος Ιατρός Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών

Κάτοχος τίτλου Ιατρικής ειδικότητας , Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής

Κάτοχος πτυχίου Σχολής Επιστημών Υγείας Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκησης Μονάδων Υγείας (Ε.Α.Π.)

Επαγγελματική Εμπειρία

Επιμελητή Β΄ΕΣΥ Γενικής Ιατρικής (6 έτη) στο Κ.Υ. Σιδηροκάστρου

Π.Ε Ιατρών/Ιατρικών Ειδικοτήτων στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης , Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών

Ιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας Απόλλων Παραλιμνίου

Ιατρός  αγώνων των ομάδων υποδομής ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ /ΑΕΣ

Αθλητική Εμπειρία

Πρώην αθλητής μπάσκετ σε πρωταθλήματα Γ και Β Εθνικής κατηγορίας

Κατάκτηση 3ης θέσης στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης το 1991

Άλλες Γνώσεις

Αγγλικά , Γνώσεις Η/Υ

Επιμορφώσεις ( σεμινάρια, συνέδρια κ.α. )

Διεθνείς δημοσιεύσεις και παρακολούθηση ικανού αριθμού συνεδρίων και σεμιναρίων

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 

 https://www.simerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.