Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Ο... Βίτσας θέλει νέο κόμμα με το όνομα «Α.Ο.Ρ.Α.»

 


 

 

Όνειρο θερινής νυκτός αποδεικνύεται πως είναι η ενότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα δείχνουν πως ο μοναδικός δρόμος είναι η διάσπαση.

Η ανάρτηση Κασσελάκη για τον Στέφανο Τζουμάκα και τα παλιότερα άρθρα – με ψευδώνυμο

– του προέδρου του κόμματος στον «Εθνικό Κήρυκα» αποτελούν (μέχρι το επόμενο «επεισόδιο») σημείο έντονης εσωκομματικής διαμάχης, η οποία πήρε και θεσμική υπόσταση μετά την παραίτηση του Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ευρωβουλευτής, με επιστολή του στον Στέφανο Κασσελάκη, γνωστοποίησε την απόφασή του, κάνοντας λόγο για αφόρητο κλίμα και για πολιτικές με τις οποίες δεν συμφωνεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, ζητώντας την έδρα από τον Στέλιο Κούλογλου, ενώ με διαρροή υπενθυμίζει πως είχε αμφισβητήσει το 2021 και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Δημήτρης Βίτσας μιλά ευθέως για δημιουργία νέου κόμματος, για το οποίο μάλιστα προτείνει το όνομα: «Ανανεωτική και Οικολογική Ριζοσπαστική Αριστερά», δηλαδή «Α.Ο.Ρ.Α.», ενώ από την πλευρά του ο Νίκος Φίλης θέτει ευθέως ζήτημα ηγεσίας.

Οι επόμενες μέρες αναμένονται πολεμικές...

 https://fonaklas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.