Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Το απόλυτο κενο στην επόμενη ημέρα

 


 

 Μετά τις εθνικές εκλογές και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του Σύριζα υπήρξαν φωνές (ανάμεσα τους και ο πρώην βουλευτής Λευτέρης Αβραμάκης ) στην Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία που ζήτησαν τις παραιτήσεις των μελών του κομματικού οργάνου .Όπως μαθαίνω τόσο ο γραμματέας κ Καρτερος όσο και ο αναπληρωτής γραμματέας κ Γιάννης Στεργίου . Είναι πρόθυμοι να δρομολογήσουν τις διαδικασίες για την εκλογή νέου κομματικού οργάνου. Όμως...... υπάρχει πλήρη απροθυμία ( ακομη και από τους αιτούντες την αλλαγή ) . Έτσι τα πάντα μετατίθενται χορνικα κάπου κοντά στο συνέδριο του κομματος .

Βεβαια οταν έρθει η ώρα θα γίνει και το ταμειο για το τι έκανε ο καθένας στις εκλογές

3 σχόλια:

  1. Μαθαίνω ότι ετοιμάζεται από κεντρικά μεταγραφή Καρπουχτσή στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γραμματέας έχει εξαφανιστεί και ο αναπληρωτής κάτω από εντολές μηχανισμών δεν θέλει να αποχωρήσει γιατί πιστεύει ακόμη ότι ο λευκός ο πύργος είναι άσπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ξεκινήσουν διαδικασίες ανάμεσα για εκλογή οργάνων η σημερινή νομαρχιακή δεν υφίσταται ας ξεκινήσουν την διαδικασία και υπάρχουν άνθρωποι που είναι άμεσα έτοιμοι να αναλάβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.