Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππά :Ομιλία με θέμα - “Ψυχική υγεία”.στο Νεοχώρι

 




Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Πνευματικού κ Πολιτιστικού Κέντρου Νεοχωρίου ομιλία με θέμα : “Ψυχική υγεία”.

 

Σε συνεργασία με τον ΣΟΦΨΥ Ν.Σερρών η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, διοργανώνει μια σειρά ομιλιών και διαδράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση, την αντιμετώπιση, την ενδυνάμωση των δημοτών αλλά και την ομαλή επανένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο, σε θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας όχι μόνο για τους νοσούντες αλλά και τους φροντιστές και την οικογένειά των ατόμων αυτών.

Η αρχή έγινε από την Κοινότητα Νέου Σκοπού στις 12 Μάϊου, ακολούθησε η Κοινότητα Ψυχικού στις 3 Ιουλίου, το Νέο Σούλι στις 7 Ιουλίου, και ακολουθεί το Νεοχώρι την Δευτέρα στις 23 του Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.