Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Επιμελητήριο Σερρών : Πρόσκληση σε επιχειρήσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις

 


 

Το Επιμελητήριο Σερρών καλεί τις σερραϊκές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν σε Διεθνείς Εκθέσεις στις οποίες θα λάβει μέρος και φέτος.

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εκθέσεις:
FOOD EXPO 2024: 9-11 Μαρτίου 2024, στο Metropolitan Expo.
Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη ανοίγει τις πύλες της στους χιλιάδες Έλληνες και ξένους εκθέτες και για ακόμη μία χρονιά αναμένεται να αποτελέσει ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα τρόφιμα και ποτά στη χώρα μας. Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία των δύο προηγούμενων χρόνων, Το Επιμελητήριο Σερρών θα συμμετάσχει και φέτος στην υψηλού κύρους έκθεση.

ΕΒΕΣ - Πρόσκληση συμμετοχής σε ΕκθέσειςAGROTICA 2024: 1-4 Φεβρουαρίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO
Το Επιμελητήριο Σερρών στηρίζοντας για ακόμη μία φορά τη Διεθνή έκθεση Γεωργικών μηχανημάτων, Εξοπλισμών και Εφοδίων, προτίθεται να δώσει και φέτος το «παρών», προσκαλώντας όλες τις αγροτικές επιχειρήσεις-μέλη του, να δηλώσουν συμμετοχή.

ΕΒΕΣ - Πρόσκληση συμμετοχής σε ΕκθέσειςΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024: 3-5 Φεβρουαρίου 2024 , στο Mec Παιανίας
400 Έλληνες παραγωγοί, premium προϊόντα, γαστρονομικές εκδηλώσεις , επαγγελματικά σεμινάρια κ.α. συνθέτουν την 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ , που προσελκύει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πολλών εκθετών και επισκεπτών. Το Επιμελητήριο Σερρών προτίθεται να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη έκθεση για πρώτη φορά, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από επιχειρήσεις.

ΕΒΕΣ - Πρόσκληση συμμετοχής σε Εκθέσεις

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις παραπάνω εκθέσεις παρακαλούνται να το δηλώσουν έως τις 31 Οκτωβρίου 2023.
Τ: 23210 99744 & 99723 | E: info@epaneser.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.