Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : ¨¨ Αναζητούν σανίδα σωτηρίας ¨¨ μέσω της επανακαταμέτρησης

 


 

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που έφεραν τους πρωταγωνιστές των δύο αρνητικών εκπλήξεων των αυτοδιοικητικών εκλογών στην ΠΕ Σερρών . Του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη και του δημάρχου Ηράκλειας Γιώργου Κουτσάκη .    Να καταθέτουν αιτήσεις επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων . Η διαδικασία θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου .

θυμίζουμε οτι τόσο ο κ Κουτσάκης οσο και ο κ Χρυσάφης θεωρούνταν από τους δημάρχους που θα κέρδιζαν άνετα τις εκλογές .Όμως η κάλπη επιφύλασσε και για τους δύο δυσάρεστη έκπληξη 

Δειτε τα τελικα αποτελεσματα συμφωνα με την ανακοίνωση του Πρωτοδικειου Σερρών

2 σχόλια:

  1. Θαυμάστε τη σοβαρότητα του " πολιτικού" ανδρός Χρυσάφη. Αφού πρώτα αναγνώρισε το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης, πηγαίνοντας στο εκλογικό κέντρο της Μητλιαγκα Βαρβάρας και δίνοντας συγχαρητήρια στη νικήτρια των εκλογών, μετά δεν αναγνώρισε το αποτέλεσμα και έκανε ένσταση για επανακαταμετρηση των ψηφοδελτίων!!! Τα λόγια είναι περιττά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε ακούσει για ψηφοδέλτια συγκεκριμένης παράταξης ροζ αποχρώσεις;;; και για ποιο λόγο συνέβη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.