Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Σε βαρύ κλίμα η πρώτη μετεκλογική μάζωξη των Συμμάχων

 


 

 

 Μάζωξη της παράταξης των Συμμάχων έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης με μοναδικό θέμα την αναζήτηση των αιτίων που οδήγησαν στην απροσδόκητη ήττα. Μαθαινω οτι τον λόγο πήραν πολλοί και το ανάθεμα ( ευθύνες ) έπεσε επι δικαίων και αδικών . 

Όμως όταν μια κυβέρνηση ( δημοτική αρχή ) χάνει τις εκλογές .Οι πρώτοι ( και οι μοναδικοί να μην πω )που  πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους είναι ο πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης .Γιατι δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερες ευθύνες   ο βουλευτής ή ο υποψήφιος βουλευτής από τον υπουργό .

Επίσης μεγάλο μέρος της ευθύνης πάντα πέφτει στους έχοντες την ευθύνη χάραξης και υλοποιήσης της προεκλογικής καμπάνιας ( θυμιζω οτι η ομαδα που ανέλαβε την καμπανια της ΝΔ προσέφερε τα μέγιστα ) .Από οτι μαθαίνω και τα δύο ζητήματα όσοι παραβρέθηκαν ή δεν τα άγγιξαν ή έκαναν μια επιδερμική προσέγγιση .

ΥΓ : Πιστεύουμε οτι η δεύτερη μάζωξη θα είναι ανοιχτή και θα κληθούν και οι τριακόσιοι υποψήφιοι να παραβρεθούν και να πουν την γνώμη τους. Εκτός και αν κάποιοι δεν αντέχουν τόση δημοκρατία και διαφορετικότητα στην άποψη  για την αιτια της ήττας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.