Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Χρυσάνθη Παλάζη : Το δώρο των Συμμαχων και η ¨¨διπλη εκδίκηση ¨¨

 


 

Στα πρόσωπα των αυτοδιοικητικών εκλογών του δήμου Σερρών και η πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη που βέβαια είναι στην πλευρα των νικητών . Το πολύκροτο σήριαλ ( όπως εξελίχθηκε ) της διαγραφής της. Μονο ως δώρο των Συμμάχων μπορεί να χαρακτηριστει. Αφου εκ του αποτελέσματος η κ Παλάζη διασωθεί , καθως αν παρέμενε στην παράταξη θα τους ακολουθούσε στο πολιτικό ναυάγιο . Ομως η κ Παλάζη πήρε ¨¨διπλή ΄εκδίκηση ¨¨ .Κατάφερε να εκλεγεί στις πρώτες θέσεις .Παρά τον πόλεμο που δέχθηκε . Γιατι οι Σύμμαχοι είχαν λύσει το θέμα της νίκης τους και ασχολούνταν με το ποιος θα εκλεγεί και δεν θα εκλεγεί  .

Και έβαλε ένα σημαντικό λιθαράκι στην εκλογική συντριβή των Συμμάχων . Όπως και να το κάνουμε 100-200 προσωπικούς ψήφους έχει η πρόεδρος .Όταν η διαφορά ειναι 37 ψήφοι.     Οχι λιθαράκι κοτρώνα έδεσε η πρόεδρος στον λαιμο των Συμμάχων.

 

1 σχόλιο:

  1. 1127 ψήφους έλαβε η Χρυσάνθη, εσύ στους 200 έμεινες;
    😂🤣
    Έτσι θα την έπερνε ο καραμάντσος junior;
    χωρίς ψηφαλάκια...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.