Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Οι Σύμμαχοι δεν έχασαν ......πήραν ισοπαλία

 


 

 

 Ξημερώματα της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου  2023  ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης του . Πήγε στο εκλογικό κέντρο της Βαρβάρας Μητλιάγκα την οποία συνεχάρη για την νίκη της στις εκλογές. Στις δηλώσεις του ο κ Χρυσάφης αποδεχόμενος την ήττα, δήλωσε πως το αποτέλεσμα παρά την οριακή διαφορά είναι σεβαστό.

16 μέρες μετά στις 25 Οκτωβρίου κατά την συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου  Σερρών. Ο κ Χρυσάφης αμφισβήτησε το αποτέλεσμα αφού έκανε λόγο για ισοπαλία .

Φήμες οτι θα ζητήσουν να γίνει κλήρωση για να αναδειχθεί ο νέος δήμαρχος Σερρών ( αυτό προβλέπεται οταν υπάρχει ισοπαλία ) δεν έχουν επιβεβαιωθει 




3 σχόλια:

  1. Το ακούσαμε και αυτό. Η λεγόμενη δημιουργική ασάφεια. Τι θα ακούσουνε αλλο τα αυτάκια μας άραγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου αλέκο ισόπαλε. Ο χειρότερος δήμαρχος που έχει ποτέ περάσει από την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εκλογές δεν είναι ποδοσφαιρικός αγώνας για να υπάρχει και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, στις εκλογές υπάρχει νικητής και ηττημένος, θέλει πολιτικό ήθος και ανάστημα όμως για να γίνει αντιληπτό. Κρίμα κάθε μέρα περισσότερη κατρακύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.