Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Πανσερραικος : Ο Άλεκσιτς αποθεώνει τον Πάμπλο Γκαρσία

 

 

 

 

 

Ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με γκολ του Κόστα Άλεκσιτς στο 90ο λεπτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

 


 

 

Ο επιθετικός μίλησε στο «Metropolis 95.5» για το καλό ξεκίνημα της ομάδας, το τέρμα που σημείωσε και τους στόχους του.

Για το τέρμα που σημείωσε: «Δεν περίμενα να χάσω αυτή την ευκαιρία στο πρώτο μέρος αλλά περίμενα μια άλλη για να εξιλεωθώ. Ήρθε στο 90 και νικήσαμε. Ήταν μεγάλη η χαρά της νίκης τόσο γιατί πέτυχα το γκολ όσο και για τον κόσμο».

Για το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι ξέραμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα και τις δυνατότητες μας. Δεν μας περίμεναν πολλοί. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην πρώτη τριάδα, αν είχαμε πάρει κάποια αποτελέσματα. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή και έχουμε τις προδιαγραφές να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το επιθετικό στυλ της ομάδας: «Αυτή είναι η λογική του Πάμπλο Γκαρσία. Τον ενδιαφέρει η ομάδα να σκοράρει και όχι να περιμένει τον αντίπαλο. Δεν κάνει συχνά τετ α τετ με τους παίκτες, προτιμά να μιλάει σε όλο το σύνολο. Το κίνητρο είναι ότι βρισκόμαστε στην πρώτη κατηγορία. Είναι μεγάλο».

Για τους στόχους του: «Στόχος μας είναι να είμαστε προετοιμασμένοι και να δίνουμε το καλύτερο δυνατό, να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι να έχω ένα διψήφιο αριθμό τερμάτων στο τέλος της χρονιάς».

 https://arenalarissa.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.