Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Νέας Ζίχνης : Αιτήσεις μόνιμων κατοίκων των περιοχών, που είναι εκτός τηλεοπτικής κάλυψης (λευκές περιοχές)

 

 
 
 
Ανακοίνωση για τα κανάλια τηλεόρασης
Αιτήσεις μόνιμων κατοίκων των περιοχών, που είναι εκτός τηλεοπτικής κάλυψης (λευκές περιοχές), στο πρόγραμμα ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών. Για το ΚΕΠ 469 Νέας Ζίχνης αφορά μόνο τα χωριά:
ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΕΣΟΡΡΑΧΗ
Ως «Μόνιμος Κάτοικος Περιοχής Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΚΤ)» νοείται το φυσικό πρόσωπο που διατηρεί την κύρια και μόνιμη κατοικία του σε συγκεκριμένη περιοχή. Ως «κύρια και μόνιμη κατοικία» νοείται η δηλωθείσα διεύθυνση κατοικίας στο φορολογικό μητρώο που διαχειρίζεται η ΑΑΔΕ (έντυπο Ε1 της εφορίας).
Η αίτηση υποβάλλεται ανά νοικοκυριό με πρωτοβουλία του ενδιαφερόμενου, είτε ηλεκτρονικά από τον ίδιο μέσω σχετικής εφαρμογής της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr - https://www.gov.gr/.../telepikoinonies/leukes-periohes) είτε μέσω των ΚΕΠ (τηλέφωνο 2324350700). Η υποβολή των αιτήσεων μέσω των ΚΕΠ είναι δυνατή από 1 Νοεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2023.
Στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών δύναται να προσέλθει προς υποβολή της αίτησης και τρίτο πρόσωπο, ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο από τον αιτούντα.
Οι δικαιούχοι λαμβάνουν δωρεάν οκταετή (8 έτη) πρόσβαση στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας και παροχή και εγγύηση εξοπλισμού, όπου απαιτείται από την τεχνολογία ευρυεκπομπής των Παρόχων ( Digea ή CosmoteTv μόνο τα ελεύθερα κανάλια) που επέλεξαν κατά την υποβολή της αίτησής τους.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1) ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
2) ΔΕΗ
3) ΑΦΜ
4) e-mail
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο αρωγής χρηστών της δράσης, Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 - 17:00 στο τηλέφωνο
215-215-7840 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@tvcoverage.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.