Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Αυτοί ¨¨που κούνησαν ¨¨¨¨¨¨....... μαντήλι νωρίς

 


 

 

 

Δεν  ήταν υποψήφιοι με την Συμμαχία στις πρόσφατες εκλογές οι κκ Νεκτάριος Κανακάρης , Τηλέμαχος Απταλίδης και Ιωάννα Κερέζη . Ο καθένας για τους δικούς του λόγους σχεδόν αμέσως μετα τις εκλογές του 2019 αποστασιοποιήθηκε από την παράταξη των Συμμάχων . Τότε βέβαια ουδείς από την Συμμαχία ασχολήθηκε γιατι αποχώρησαν . Καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη το σχέδιο για την κατάρτιση ψηφοδελτίου ( με μπαράζ μεταγραφών )με την ονομασία ¨¨Εθνική Ελλάδος ¨¨ .

 Σήμερα που υπάρχει αποτέλεσμα δεν ξέρουμε αν η Συμμαχία είχε την δυνατότητα να επιλέξει .Μεταξύ του να είχε τους τρεις προαναφερομενους υποψήφιους και οχι τα βαριά ονομάτων των μεταγραφών θα επέλεγε τις μεταγραφές

 

Οι ψήφοι που έλαβαν οι τρεις το 2019


 

4 σχόλια:

  1. περσινα ξινα σταφυλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ήταν θέμα προσώπων η ήττα σας. Ήταν θέμα πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήρε ο Χρυσαφης την τριπλετα,Χρυσανθιδη,Χραπα,Χατζημαργαριτη,που μεταξυ τους συνεννοήθηκαν να μοιράσουν τους 4 ψηφους και εφεραν καλο μονο για τον εαυτο τους,γιατι απλα οι ψηφοι που αφαιρεσαν απο την Συμμαχια ήταν αποδεδειγμένα τουλάχιστον τριπλασιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ένας ειδικά τον χόρεψε καλά τον Αλέκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.