Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Οι Εξαφανισθέντες

 


 

 

Λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες και δεν μπορουμε να μην παρατηρήσουμε οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι που άσκησαν την σκληρότερη κριτική στην δημοτική αρχή Σερρών. Λάμπουν δια της απουσίας τους .Μιλάμε για τον παραλίγο υποψήφιο δήμαρχο Σερρών κ Τερζη και το μέλος του Σύριζα κ Παρθένα Χαραλαμπίδου. Λέτε στην Συμμαχία να είναι στεναχωρημένοι που έχουν σιωπήσει ????

2 σχόλια:

  1. Ενώ όλοι οι άλλοι, ένθεν και ένθεν, ήταν και παραμένουν εξαφανισμένοι 4 χρόνια. Οι πρώτοι δεν έκαναν τίποτα, οι δεύτεροι δε διεκδίκησαν. Οι πρώτοι χωρίς έργο, οι δεύτεροι χωρίς αντιπολίτευση. Οι πρώτοι μας δούλευαν και οι δεύτεροι μας κορόιδευαν. Και συνεχίζουν και αμφότεροι ζητούν να τους ψηφίσουμε, για να σωθούν όχι για να μας σώσουν. Τερζής και Χαραλαμπίδου δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα, οι κωλοτούμπες είναι αλλονών ειδικότητα και γνώρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γίνεται ρε παιδιά η Αριάδνη μήπως στηρίζει Χρυσάφη!!!! βλέπω στο facebook ανάρτηση συμβούλου της που στηρίζει Συμμαχία
    !https://www.facebook.com/dourakisdamianos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.