Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Πανσερραικος : Βαρια ήττα στην Λεωφόρο

 


 

Με τον Σπόραρ σε καταπληκτική βραδιά - δυο γκολ, ασίστ, κερδισμένο πέναλτι, κερδισμένη αποβολή - ο Παναθηναϊκός που προηγούνταν ήδη 2-0 από το 10' συνέτριψε με 5-0 τον Πανσερραϊκό που αγωνιζόταν από το 45' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ουεντραόγκο.

 λους δύο να είναι οι καλύτεροι παίκτες του «τριφυλλιού».

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε την απόφαση να προχωρήσει η ομάδα σε αρκετές αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους παίκτες από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στο παιχνίδι με την Ρεν. Ο Σέρβος κόουτς επέλεξε να αντικαταστήσει τους Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Τσέριν, Τζούρισιτς, Ιωαννίδη και πέρασε στην θέση τους Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιλένα, Βέρμπιτς και Σπόραρ. Ελλείψει άλλου στόπερ ο Πέρεθ πήρε την θέση του Αράο στο «6» και ο Βραζιλιάνος πήγε στην θέση των στόπερ. Κάπως έτσι οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με τους Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρντ, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Σπόραρ.

Από την άλλη ο Πάμπλο Γκαρσία παρέταξε τον Πανσερραϊκό με μόλις δύο αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Άρη, αλλά διατήρησε ίδιο τον σχηματισμό του. Ο Ουρουγουανός τεχνικός πέρασε στην ενδεκάδα τους Τόμας και Ουεντραογκό στις θέσεις των Πεταυράκη και Μούργου. Κάτω από την εστία για τα «λιοντάρια» έκατσε ο Χόβαν. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Μπέργκστρομ και Αυλωνίτη ενώ στο δεξί και το αριστερό άκρο οι Δεληγιαννίδης και Μορέιρα αντίστοιχα. Στο κέντρο ξεκίνησαν οι Ουενατραογκό και Στάικος, με τον Χατζηστραβό μπροστά τους ενώ στις θέσεις των εξτρέμ βρέθηκαν οι Τόμας και Πηλέας. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Κόστα Άλεξιτς.

Γκολ στα πρώτα 45 δευτερόλεπτα!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στην τετριμμένη φράση «μπαίνω δυνατά στο παιχνίδι» σάρκα και οστά, αφού μόλις στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο παιχνίδι, κατόρθωσε και άνοιξε το σκορ με τον Σπόραρ στο 45ο δευτερόλεπτο. Ο Ρούμπεν Πέρεθ έκανε μία μακρινή μπαλιά από τον χώρο του κέντρου, ο Σπόραρ, που είχε κινηθεί ωραία ανάμεσα στα δύο στόπερ, κατέβασε την μπάλα και τελείωσε ιδανικά την φάση απέναντι στον Χόβαν κάνοντας το 1-0.

 

Το κομβικό «όχι» του Λοντίγκιν και το 2-0

Οι «πράσινοι» λίγο έλειψε να πετάξουν ότι έχτισαν με το γκολ στο ξεκίνημα λίγο αργότερα, όταν ο Κόστιτς βγήκε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή απέναντι στον Λοντίγκιν, αλλά ο Έλληνας κίπερ έκανε μία πολύ σημαντική απόκρουση διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.