Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Ο Στέφανος Φωτιάδης είναι επικεφαλης παράταξης

 


 

Πρωτη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου μετα τις εκλογές . Και πλέον μπορεί το παρόν δημοτικό συμβούλιο να ολοκληρώνει την θητεία του στις 31/12/2023 όμως οι εκλογές δημιούργησαν νέα δεδομένα και  ο χάρτης σε οτι αφορά τις παρατάξεις έχει αλλάξει. Την συνεδρίαση μονοπώλησε η κόντρα του απερχόμενου δημάρχου κ Χρυσάφη και της νέας δημάρχου κ Μητλιάγκα . Κατα την διάρκεια της συνεδρίασης τον λόγο πήρε και ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης κ Φωτιάδης ο οποίος έσπευσε να θυμίσει οτι είναι επικεφαλης παράταξης .Τυπικά κανείς δεν θα διαφωνήσει με την άποψη του πρώην νομάρχη. Ομως το ερώτημα είναι αν ουσιαστικά υπάρχει παράταξη.

Η κ Μητλιάγκα δημιούργησε την δική της παράταξη η οποία κέρδισε τις εκλογές. Μέλη αυτής της παράταξης και οι κυρίες Καρασουλτάνη και Δρίγκα και οι κ Γάτσιος  και Μιχτσόγλου ( και θα είναι δημοτικη αρχη από 1/1/2024 ) . Η κ Καλώτα και ο κ Τερζης έχουν ανεξαρτητοποιηθει. Ο κ Χρυσανθίδης ο κ Μπουρβάνης και η κ Ηλιοπουλου προσχωρήσαν στην Συμμαχια . Η κ Ιλανίδου και ο κ Γιώργος Φωτιάδης απείχαν της εκλογικής διαδικασίας . Ο κ Καρυπίδης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος .Επομένως εύλογο το ερώτημα  ποιας παράταξης εξακολουθεί να ηγείται ο κ Φωτιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.