Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σιντικης : Ρεκορ συμμετοχών στπν 3ο Παλλατίδειο Δρόμο

 


 

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η φετινή συμμετοχή στον 3ο Παλλατίδειο Δρόμο , αφού μέχρι στιγμής 560 άτομα θα τρέξουν στις 3 διαδρομές με αφετηρία το Σιδηροκάστρο μέσα από πέτρινα γεφύρια και υπέροχη θέα τόσο της πόλης του Σιδηροκάστρου όσο και της λίμνης Κερκίνης. Μάλιστα ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός σύλλογος Σιδηροκάστρου από το βράδυ του Σαββάτου περιμένει τους αθλητές στη πλατεία για ένα pasta party 

Advertisement

Μνημεία της φύσης, όμορφα τοπία από ψηλά από την πόλη του Σιδηροκάστρου μέχρι τη λίμνη Κερκίνη και καλή παρέα περιμένουν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου όσους συμμετέχουν στον 3ο Παλλατίδειο δρόμο. 

Πρόκειται για 3 διαδρομές που διοργανώνει ο Φυσιολατρικός ορειβατικός σύλλογος Σιδηροκάστρου το 

«Κρουσοβίτης Trail» 26,8 χλμ., όπου οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν 4 από τα συνολικά 9 πέτρινα γεφύρια, τον εγκαταλελειμμένο οικισμό του Πολύβρυσου, ενώ επίσης θα δουν από ψηλά την πόλη του Σιδηροκάστρου και τη λίμνη Κερκίνη 

τον  3ο Παλλατίδειος Δρόμος 6 χλμ. Και  Junior race 1 χλμ.: Ασφάλτινη διαδρομή στο αστικό συγκρότημα της πόλης του Σιδηροκάστρου.

Ο κόσμος αγκάλιασε τη διοργάνωση και μάλιστα μέχρι στιγμής οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 500 

Εντυπωσιακή θα είναι και η δράση pasta party που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Σιδηροκάστρου  

 https://epiloges.tv/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.