Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Δημήτρης Νότας : Θέλουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης του εκλογικού σώματος , ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας.

 


 

 

Του Δημητρίου Γ. Νάτσιου

«Θέλουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης του εκλογικού σώματος για

ακόμη μία δημοτική περίοδο,  ώστε  να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το  έργο μας.

Αυτός είναι ο λόγος που μας ωθεί να διεκδικήσουμε μία τρίτη θητεία, μία τρίτη δημοτική περίοδο στη διοίκηση του Δήμου Εμμ. Παπά», δηλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Σ.Θ.» ο δήμαρχος Δημ. Νότας.

Αισθάνεται υπερήφανος  για το έργο που έχει παραχθεί τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Εμμ. Παπά και δηλώνει ικανοποιημένος από το προεκλογικό κλίμα που υπάρχει.

Διεκδικείτε για Τρίτη φορά την εκλογή σας στο δημαρχιακό αξίωμα.

Με ποια επιχειρήματα ζητάτε την ψήφο των δημοτών σας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης από το εκλογικό σώμα;

Θεωρώ ότι τις δυο δημοτικές περιόδους που διανύσαμε έχουμε παράγει έργο που μπορούσε να παραχθεί μόνο  από Δήμους πολύ μεγαλύτερους σε σχέση  με τον Δήμο Εμμ. Παπά.

Διεκδικήσαμε σε 91 προτάσεις ( ΕΣΠΑ, πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, Ταμείο Ανάκαμψης, Ιeader, interreg), 65 εκατομμύρια ευρώ.

Από αυτά έχουν εγκριθεί τα 41 εκατομμύρια ευρώ και είναι προς έγκριση άλλα 8 εκατομμύρια ευρώ. Από τα 41 εκατομμύρια ευρώ, τα 30 εκατομμύρια ευρώ έχουν εκτελεστεί στις  δυο δημοτικές περιόδους που είχαμε την ευθύνη των δημοτικών πραγμάτων.

Θεωρώ ότι είναι  μεγάλο το έργο που έχουμε επιτελέσει, τόσο στην απορρόφηση κονδυλίων  αλλά, κυρίως, στην υλοποίηση των χρηματοδοτήσεων  σε μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Μιλώ για την αντιμετώπιση τεσσάρων μορφών κρίσεων. Την οικονομική,  υγειονομική, ενεργειακή και τώρα βιώνουμε την πληθωριστική κρίση.

Στα δύσκολα αυτά χρόνια των δυο δημοτικών περιόδων θεωρώ ότι διεκδικήσαμε και πήραμε πολλές  χρηματοδοτήσεις. Έχει εκτελεστεί ένα πολύ μεγάλο μέρος των έργων  τα οποία οραματιστήκαμε. Θέλουμε ακόμη μία δημοτική περίοδο για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε ένα πολύ μεγάλο έργο μέσα από χρηματοδοτήσεις που έρχονται από όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Αυτός είναι ο λόγος που μας ωθεί να διεκδικήσουμε μία τρίτη θητεία, μία τρίτη δημοτική περίοδο στη διοίκηση του Δήμου Εμμ. Παπά.

Ποιο κλίμα εισπράττετε από το εκλογικό σώμα;

Εισπράττουμε, και εγώ οι συνεργάτες μου, ένα πολύ καλό κλίμα από την πλευρά των συνδημοτών μας. Και αυτό το στοιχείο πιστεύω ότι είναι επιβράβευση από την κοινωνία. Επιβράβευση των προσπαθειών που κάναμε στις δυο θητείες μας, των χρηματοδοτήσεων που ήρθαν στο Δήμο άλλα κυρίως των υλοποιήσεων των χρηματοδοτήσεων αυτών.

Επιμένω στην υλοποίηση γιατί η  χώρα μαστίζεται από μία μεγάλη, απίστευτη γραφειοκρατία  και η υλοποίηση είναι φοβερά δύσκολη υπόθεση.

Παρόλα αυτά εμείς πετύχαμε να υλοποιήσουμε τα 4/5 των χρηματοδοτήσεων που ήρθαν στο Δήμο μας.

Η αποδοχή του έργου που έχουμε από τους συνδημότες μας είναι σε υψηλό βαθμό και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Επίσης θέλω να σας αναφέρω ότι αυτή τη φορά οι προσωπικότητες, τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο μας είναι άνθρωποι που καλύπτουν όλα τα κοινωνικοοικονομικά στρώματα, όλες τις ιδεολογικές αποχρώσεις, είναι αυτόφωτες προσωπικότητες, προσωπικότητες που διαπρέπουν στον επαγγελματικό τους χώρο και με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά συγκροτήθηκε ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο που πιστεύω ότι στο τέλος θα μας δώσει και τη νίκη.

Πως κυλά ο προεκλογικός αγώνας στο Δήμο, γίνεται μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια;

Αν εξαιρέσει κανείς κάποιες επιθέσεις- που γίνονται από μεμονωμένους-  που δεν γίνονται με βάση τις πολιτικές μας τοποθετήσεις, τις θέσεις μας για την πορεία εξέλιξης των πραγμάτων του Δήμου και διατυπώνουν  κάποιους άστοχους χαρακτηρισμούς, νομίζω ότι τα πράγματα είναι σε καλό επίπεδο.

Είμαι ικανοποιημένος από τη στάση που κρατούν οι συνδυασμοί που μαζί με τον δικό μας διεκδικούμε την ψήφο των  δημοτών.

Πάντα υπάρχουν, όπως σας είπα, κάποιοι θερμοκέφαλοι που διατυπώνουν χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν στις προσωπικότητες των επικεφαλής των τριών δημοτικών παρατάξεων.

 https://sertharros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.