Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Ποιος στηρίζει ποιον/α στην μαχη της εκλογής προέδρου

 


 

 Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στον Σύριζα .Και μάλιστα μέχρι στιγμής με συμμετοχή που ξεπερνά κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη . Σε οτι άφορα την ΠΕ Σερρών τα στελέχη της Σερραϊκής Συριζαιικης πολυκατοικίας σε φαίνεται να συμφωνούν στο πρόσωπο που στηρίζουν για πρόεδρο .Οπως με πληροφορεί ο σμπίρος ο πρώην βουλευτής Λευτέρης Αβραμάκης στηρίζει τον Νίκο Παππα , ο πρώην ( για μια μέρα ) βουλευτής Κώστας Καρπουχτσης στηρίζει την κ Αχτσιογλου .

Ο αναπληρωτής γραμματέας Γιάννης Στεργιου και η πρώην βουλευτρια  κ Αφροδίτη Σταμπουλη τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ,πρώην γραμματέας κ Σεβασλίδης και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Δεμερτζης τον κ Κασσελάκη .

Ο γραμματέας κ Μιχάλης Καρτερος πιθανόν και λόγω του θεσμικού του ρόλου έχει επιλέξει την γραμμή της ουδετερότητας . Μην παίρνοντας ανοιχτά θέση


1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.