Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Α Κυριακη Παππά - Β Κυριακη Κασσελάκη

 


 
 
Επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή στον Σύριζα για την ανάδειξη προέδρου .Με ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην βουλευτής του Σύριζα Λευτέρης Αβραμάκης δηλώνει την στήριξη του στον Στέφανο Κασσελάκη .Δεν ξέρουμε αν την απόφαση του βουλευτή επηρέασε η δήλωση του Νίκου Παππά οτι στηριζει τον κ Κασσελακη. Αφού  ο κ Αβραμάκης φέρεται στις εκλογές της Α Κυριακής να υποστήριζε την υποψηφιότητα του κ Παππά
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΑΒΡΑΜΑΚΗ
 
 
 
Για το αύριο, για την επομενη ημέρα, για τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που μας χωρά όλους, χωρίς αποκλεισμούς και αριστερόμετρα,, ενωμένοι και με συντροφικότητα να πορευτούμε στο δρόμο που χάραξε με συνέπεια ο Αλέξης Τσιπρας από το 2012, όταν ενέπνευσε τον κόσμο, εξεφρασε το όραμα και υλοποίησε το αίτημα της κυβερνώσας Αριστεράς.
Με τον Stefanos Kasselakis , ο οποίος φέρνει τη φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό του νέου και του καινούργιου,
ο οποίος εκφράζει στην πραξη την Ανανέωση ,την Ελπίδα και την Προοπτική.
Με τον Στέφανο για ένα κόμμα που θα ακούει τα μέλη του και θα αφουγκραζεται την κοινωνία, για ένα κόμμα εξουσίας που θα μπορεί ρεαλιστικά να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών και τις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.