Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Ο Δήμαρχος βράβευσε τον Πρωταθλητή Ποδηλασίας Παντελή Θεοδωρίδη

 


 

Τον Σερραίο αθλητή του ΠΑΟΚ και πρώην αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου «Μαχητής», Παντελή-Γιώργο Θεοδωρίδη, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Β.Ελλάδος στην αντοχή και στην ατομική χρονομέτρηση βράβευσε ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημαρχείο Σερρών.

 

Ο κ.Χρυσάφης απευθυνόμενος στον αθλητή ευχήθηκε να αποτελέσει παράδειγμα για τα παιδιά της πόλης μας και τον συνεχάρη για τις σπουδαίες διακρίσεις του. Συγκεκριμένα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στην αντοχή και στην ατομική χρονομέτρηση, της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα Ελλάδος στην ποδηλασία πίστας κέριν, καθώς επίσης και για την 1η θέση που κατέκτησε στους πανελλήνιους αγώνες αντοχής του σχολικού πρωταθλήματος.

Ο Παντελής Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τον κ.Χρυσάφη για την τιμητική βράβευση και μίλησε για τους στόχους του σε σπουδές και αθλητισμό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.