Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Συνεδριάζει το δημοτικο συμβούλιο

 


 

 

 

 

Συνεδριάζει  στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Σερρών την Τετάρτη 6 Σεπτέμβριου 2023  με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

 

 

ΘΕΜΑ 1ο:     Έγκριση Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας για την υποβοήθηση της Άσκησης των αρμοδιοτήτων πολεοδομίας στους Δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά, Νέας Ζίχνης, Ηράκλεια και Σιντικής από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σερρών.

   Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μερετούδης Δ.

.

ΘΕΜΑ  2ο:      Έγκριση σχεδίου σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την ΑΝ.Ε.ΣΕΡ Α.Ε για  «Διοικητική & Τεχνική Υποστήριξη της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Σερρών για την υποβοήθηση της άσκησης των αρμοδιοτήτων πολεοδομίας στο Δήμο Σερρών».

Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μερετούδης Δ.

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑ 3ο:      Τροποποίηση ή μη της 46212/29-12-22 σύμβασης με ΑΔΑΜ: 22SYMV011920584 2022-12-29 για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «Αποκομιδή απορριμμάτων τμήματος ΔΕ Σερρών, Κοινοτήτων Ορεινής και Άνω Βροντούς, ΔΕ Κ.Μητρουσίου και 

 

                         Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Καρακολίδης Π.

 

ΘΕΜΑ  4ο:     Τροποποίηση της υπ. αριθ. 684/2019 Α.Δ.Σ. περί «Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Σερρών».

                        Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

 

 ΘΕΜΑ  5ο:    Έγκριση ή μη παραχώρησης χώρου για σύσταση οικογενειακού τάφου, σε παιδί  μέχρι 30 ετών. 

                        Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

 

ΘΕΜΑ  6ο:     Έγκριση της υπ΄  αρ. 123/2023 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  με θέμα : “Αναμόρφωση (4η)  του προϋπολογισμού έτους 2023”.

                        Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Ρίζος Σάββας.

 

ΘΕΜΑ  7ο:     Έκφραση γνώμης  σχετικά με την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου εντός του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας  από τον  Μ.Γ.Σ. “Πανσερραϊκός”.

 

ΘΕΜΑ  8ο:      Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σερρών και της «Αναπτυξιακής Εταιρίας Σερρών Α.Ε– Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Σερρών» για την τεχνική και διοικητική υποστήριξη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών για την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για τα έτη 2023-2024 και καθορισμός όρων αυτής.

  Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ.  Νυχτοπάτης Γ.

 

ΘΕΜΑ 9ο:  Έγκριση τροποποίησης της Τεχνικής Μελέτης με αρ. 119/2021 του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων στην είσοδο του Προβατά (με σκοπό την βελτίωση προσβασιμότητας στο Νηπιαγωγείο της Τ.Κ. Προβατά Δημοτικής Ενότητας Προβατά)».

Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ.  Νυχτοπάτης Γ.

 

ΘΕΜΑ 10ο:  Έγκριση παραλαβή τμήματος της μελέτης: «Ενεργητική πυροπροστασία σχολικών μονάδων Δήμου Σερρών»

                        Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ.  Νυχτοπάτης Γ.

 

 

 

 

Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ.  Νυχτοπάτης Γ.

 

 

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑ  11ο:                Έγκριση 4ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης της μελέτης «Ενεργητική πυροπροστασία σχολικών μονάδων Δήμου Σερρών»

                        Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ.  Νυχτοπάτης Γ.

 

 

 

 


1 σχόλιο:

  1. Το θέμα της ανέγερσης κλειστού γυμναστηρίου μέσα στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας από τον Πανσερραικο πρέπει να συζητηθεί μετά τις εκλογές. Ο διαπλεκόμενος Χρυσάφης δεν έχει τον Θεό του!!! Τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου τι κάνουν; Το αθλητικό πάρκο Ομόνοιας θα γίνει ιδιωτική υπόθεση ενός συλλόγου; Ασφαλώς ΟΧΙ. Ανήκει σε όλους τους Σερραίους. Η κατηφόρα στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Σερρών θα σταματήσει, μόνον αν φύγει από το τιμόνι του Δήμου ο υποτελής Χρυσάφης. Η ευθύνη πλέον ανήκει στους Σερραίους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.