Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Πανσερραικος : Να ΤΟΥΜΠΑ (ΡΕΙ ) τον Παναιτωλικο

 


 

 

 Στην Τούμπα θα δώσει ο Πανσερραικος τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της

Super League .Τα λιοντάρια μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Αγιά Σοφιά κόντρα στην ΑΕΚ στοχεύουν στο πρώτο φετινό τους τρίποντο

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για το αυριανό (2/9) παιχνίδι του με τον Παναιτωλικό που θα γίνει στην Τούμπα.

Οι Χατζηστραβός, Ντάνκερλαϊ που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες ορισμένα μικροπροβλήματα τραυματισμών υπολογίζονται, ενώ εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Σοφιανός, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου, Κολομπίνο, Μορέιρα, Παντεκίδης.

Η αποστολή των «λιονταριών» είναι η εξής: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπεργκστρεμ, Χάγιεκ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Ντάνκερλαϊ, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Στίνα, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Γούλερι, Αλεξιτς, Μπαϊροβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.