Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Μπάμπης Τσιλιακουδης -Ένας από σας για σας

 


 

 

Στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Mr Cityζεν  Μπάμπης Τσιλιακουδης .Ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε Σερρών με την παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων . 

 Ο πρόεδρος του Σωματείου των Σερραίων  Εστιατόρων δηλώνει οτι συστρατεύεται με την Συμμαχία Σερραίων και τον Αλέξανδρο Χρυσάφη πιστεύοντας ότι μπορεί να βάλει ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και τέσσερα χρόνια για να πάει η πόλη πιο ψηλά .

Εξηγώντας τους λόγους που ζητα την ψήφο των Σερραίων ο κ Τσιλιακουδης αναφέρει :

 οτι κατάφερε  την υποβαθμισμένη Ακρόπολη της πόλης μας μέσα σε λίγα χρόνια με την ομάδα του να την κάνει το ομορφότερο σημείο και πόλο έλξης ξένων επισκεπτών και σημείο αναφοράς της πόλης δείχνει ότι αξίζει να  είναι ένας από τους 35 του επόμενου δημοτικού συμβουλίου .

Κλείνοντας το μήνυμα του τονίζει οτι   Μπορεί   και έχει την διάθεση να δουλέψει .Ζητώντας από τους Σερραίους να τον στηρίξουν με την ψήφο τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.