Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Παύλος Πουλιάκας : Προκαλεί εντύπωση το θράσος της Δημοτικής Αρχής.

 


 
 
 
 Γράφει ο Παύλος Πουλιάκας 
Υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΕΝΤΟΣ της Βαρβάρας Μητλιάγκα
 
Και ευτυχώς ήρθε η μέρα που επιτέλους ο Πανσερραϊκός κατάφερε να παίξει στο σπίτι του. Και ευτυχώς όλα πήγαν καλά με μια τεράστια νίκη μπροστά στο κοινό του.
 
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Πανσερραϊκού γιατί κατάφερε να κάνει έγκαιρα όλα όσα έπρεπε να γίνουν για να δοθεί η αδειοδότηση από την Superleague και από την Περιφέρεια.
 
Ήταν καθοριστικό ότι η Διοίκηση του Πανσερραϊκού μπήκε μπροστά και δεν περίμενε τον Δήμο γιατί ακόμη θα ήταν εξόριστη από το σπίτι της.
 
Παρ’ όλα αυτά μου προκαλεί εντύπωση το θράσος της Δημοτικής Αρχής.
 
 Αντί να δείξουν ταπεινότητα και να απολογούνται βγήκε εκπρόσωπός της και μας είπε ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε. 
 
Θεωρούν βοήθεια ότι έστειλαν Υπαλλήλους για να βοηθήσουν στις εργασίες που ευτυχώς είχε δρομολογήσει η Διοίκηση του Πανσερραϊκού.
 
 
Η αλήθεια είναι η εξής:
Δόθηκε χρηματοδότηση για το γήπεδο και εκτός από την στατική μελέτη και τα καθίσματα του γηπέδου δεν έχει γίνει κάτι άλλο.
Αναφέρουν συνέχεια ότι ο Πανσερραϊκός θα πληρώσει τα αναγκαία έργα που έγιναν και μετά ο Δήμος θα τα καλύψει….
Θα πρέπει να μας απαντήσουν σε απλά ερωτήματα:
• Υπάρχουν σε εξέλιξη συμβάσεις έργων ή προμήθειας υλικών ή παροχής υπηρεσιών του Δήμου από τις οποίες θα μπορέσουν να πληρωθούν αυτοί που έκαναν τις εργασίες στο γήπεδο?
• Αν ναι μπορούν να μας πληροφορήσουν από τα τιμολόγια που έχουν κοπεί ποιο είναι το κόστος των εργασιών?
• Αν δεν υπάρχουν τέτοιου είδους Συμβάσεις ποιος είναι αυτός ο μαγικός (νόμιμος) τρόπος που θα μπορέσουν να επιμετρηθούν και να πιστοποιηθούν εργασίες εκ των υστέρων και ποιος τεχνικός υπάλληλος θα βάλει την υπογραφή του για κάτι που δεν έχει επιβλέψει και έχει άγνοια για το τι ακριβώς έγινε?
Και επειδή κατά καιρούς έχει ψελλιστεί για κάποιος είδους συμψηφισμό (15% επί των εισπράξεων των αγώνων) θα πρέπει πάλι κάποιος να πιστοποιήσει το ύψος της δαπάνης των εργασιών που έγινε.
Να σημειώσω ότι το 15% των εισπράξεων στα παιχνίδια είναι περίπου 5.000€. Θα πρέπει ο συμψηφισμός δηλαδή να κρατήσει αρκετά χρόνια τουλάχιστον….
Πάλι ζημιωμένος θα είναι ο Πανσερραϊκός δηλαδή.
Ευτυχώς η έλλειψη οράματος, η έλλειψη προγραμματισμού και η ανικανότητα έχει ημερομηνία λήξεως και είναι πολύ κοντινή!!!
Στις 8 Οκτωβρίου γυρίζουμε σελίδα στο Δήμο μας.
Συγχαρητήρια στον Πανσερραικό και στη Διοίκηση του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.