Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

ΚΕΔΗΣ : Απευθειας ανάθεση για την δημιουργία και προβολή τηλεοπτικού σποτ – trailer των δράσεων και των δραστηριοτήτων των Κ.Δ.Α.Π.

 




 

Την απευθείας ανάθεση του ...............

Η ανάθεση αφορά την παροχή υπηρεσιών για την δημιουργία και προβολή τηλεοπτικού σποτ – trailer των δράσεων και των δραστηριοτήτων των Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.. Η διάρκεια του τηλεοπτικού σποτ - trailer θα είναι 50sec στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της πόλης των Σερρών (10 προβολές ημερησίως), από τις 9 Αυγούστου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2023 με στόχο την ενημέρωση των πολιτών του Δήμου
Σερρών, ενόψει των εγγραφών στο Πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για την προγραμματική περίοδο 2023-2024.

Η συνολική αξία της ανάθεσης ανέρχεται στο ποσό των 1.116,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και συγκεκριμέν

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.