Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

ΠΕ Σερρών : Εκ παραδρομης η ανάρτηση

 

 
 
 Δίνει η ΤΕΔΔΚ Σ-ΠΕ ΣΕΡΡΩΝ η οποία κάνει λόγο για εκ παραδρομής και χωρίς την έγκριση της διαχειρίστριας της σελίδας ανάρτηση .Όμως η ανάρτηση όπως φαίνεται και από τα στοιχεία  έχει γίνει από τον διαχειριστή της σελίδας .Οπότε καλή η διάψευση αλλά να απαιτούν να αποσυρθούν οι αναρτήσεις για ένα γεγονος που είναι πραγματικό .Είναι λίγο υπερβολικό .  Μάλλον οι συστάσεις θα πρέπει να γίνουν στον διαχειριστή να είναι πιο προσεκτικος
 
 
Ανακοίνωση ΤΕΔΔΚ Σ-ΠΕ ΣΕΡΡΩΝ

Στην σελίδα του Facebook της ΤΕΔΔΚ Σ- ΠΕ Σερρών, εκ παραδρομής και χωρίς την έγκριση της διαχειρίστριας της σελίδας, αναρτήθηκε σήμερα 25 Αυγούστου φωτογραφία υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου της ΠΕ Σερρών με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Δηλώνουμε ότι το ΔΣ και τα μέλη της ΤΕΔΔΚ Σ - ΠΕ Σερρών ουδέποτε έλαβαν απόφαση για την υποστήριξη Συνδυασμών και Υποψηφίων Α & Β Βαθμού Αυτοδιοίκησης.
Ως εκ τούτου παρακαλούμε να αποσυρθούν σχετικές δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ.
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ & τα Μέλη της ΤΕΔΔΚ Σ - ΠΕ Σερρών

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.