Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Πράξεις με έργα και όχι με λόγια και προσωπικά ρουσφέτια

 





ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ DEMINIMIS ΓΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια έντονη και μακρά προεκλογική περίοδο , αλλά οι εξελίξεις τρέχουν !!!
 
Η διοίκηση του Δήμου ωφειλει να δείξει στην πράξη τις ικανότητες της , όχι στα λόγια και στα προσωπικά ρουσφέτια.
 
Προφανώς και δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου η ένταξη των αμύγδαλο παραγωγών του στο πακέτο deminimis , όμως ωφειλει να ενημερώσει τους βουλευτές , το αρμόδιο υπουργείο , με ανάλογη επιχειρηματολογία και να πετύχει την ένταξη των αγροτών μας σε μια έκτακτη ειδική ενίσχυση , που θα δώσει πραγματική ανάσα στους παραγωγούς . 
 
Οι τιμές των αμυγδάλων καταρρέουν συνεχώς, υπάρχει πραγματική ανάγκη για οικονομική ενίσχυση , όπως θα γίνει σε άλλες περιοχές της χώρας
Αυτές είναι ενέργειες που ωφελούν το σύνολο των αγροτών του Δήμου, αλλά πρέπει να προλαβαίνουμε τις προθέσεις του υπουργείο πριν οριστικοποιηθούν και είμαστε πάλι εκτός ενισχύσεων.
 
Υ.Γ Η διοίκηση του Δήμου μας δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στην καθαριότητα , ύδρευση αποχέτευση κλπ.
 
Οι κάτοικοι ενός αγροτικού Δήμου χρειάζονται την υποστηριξη της εκάστοτε κυβέρνησης γιατί εξαρτάται άμεσα το εισόδημα τους από τις δικές της ενέργειες ( αποζημιώσεις , ενισχύσεις κλπ) 
 
Πιστεύω η ενίσχυση των αμύγδαλοπαραγωγών να μην έχει την ιδια τύχη με το ταχυδρομικό γραφειο ( ΕΛΤΑ ) της Πρώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.