Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Δεν μπορεσαν ή δεν ήθελαν ????

 

 

 


 

 

 

Από αυτό που φοβόταν ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης και Συμμαχία Σερραίων γλύτωσαν .

Και αυτό ήταν να μην υπάρχει αντίπαλος στις αυτοδιοικητικες εκλογές  με σημείο αναφοράς τη γαλάζια πολυκατοικία .Ο Βασίλης Τερζής την Πέμπτη επισημοποίησε την παταγώδη   αποτυχία μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν περίπου δύο χρόνια .Καθώς ο ιδιος , ο κ Νίκος Κουφοτόλης , ο κ Τάκης Σωτηριάδης και κάποιοι άλλοι , εδω και δυο χρόνια αναζητούσαν υποψήφιο δήμαρχο για τις Σέρρες με σημείο αναφοράς την γαλάζια πολυκατοικία .Αυτό που μένει να απαντηθεί ειναι αν δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν .Ειτε το ένα είτε το άλλο αυτό το αποτέλεσμα είναι οτι κατάφεραν να  αποτρέψουν τον γαλάζιο εμφύλιο στις προσεχείς εκλογές .Κάνοντας το μεγαλύτερο δώρο στον δήμαρχο .

Λίγο πριν την κάλπη αναδεικνύονται στους ( απρόσμενα )  καλύτερους Συμμάχους


2 σχόλια:

  1. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
    Σε αυτήν τη δημαρχιακή θητεία στον Δήμο Σερρών συναντήθηκαν η ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ (δημοτική αρχή Χρυσάφη) με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ (αντιπολίτευση Δήμου Σερρών), με αποτέλεσμα η ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ να σωθεί απο το σωσίβιο της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.
    Μην ψάχνετε για τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τον Χρυσάφη, κρατήστε το αυτό! Ο κόσμος δεν είναι χαζός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.