Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Σάλος με τις δηλώσεις τις Έφης Αχτσιόγλου που θύμισαν Κατρούγκαλο – Πρωτοφανής διασυρμός στο διαδίκτυο

  


 

 

Τον μέντορά της Γιώργο Κατρούγκαλο θύμισε η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στο larissanet.gr με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Η υπψήφια για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «είμαστε το κόμμα που έχει τη δυνατότητα και την έγνοια να εκφράσει τα χαμηλά και μεσαία στρώματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πρώτα απ’ όλα ένα λαϊκό κόμμα, είναι το κόμμα της μισθωτής εργασίας. Οφείλουμε να αναπτύξουμε τη νέα δυναμική μας στηρίζοντας και συνομιλώντας με τον κόσμο της εργασίας, τον κόσμο της παραγωγής υπηρεσιών ή αγαθών, αλλά και ιδεών και αλληλεγγύης».

Η τοποθέτηση της αυτή προκάλεσε πλήθος εσωκομματικών αντιδράσεων.

“Αλίμονο αν κάποιοι που διεκδικούν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που κυβερνησε τη χώρα με 35+% και βρέθηκε στην αντιπολίτευση με 31,5% πιστεύουν ότι ο χωρος αυτός εκπροσωπεί κυρίως τη μισθωτή εργασια. Οι Ελληνες μικροεπιχειρηματιες που αποτελουν τη ραχοκοκαλια της ελληνικης οικονομιας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολουμενοι, οι αγρότες και τόσοι άλλοι παραδίνονται αμαχητί στον Μητσοτακη; Με τέτοια μυαλά το 10% θα γινει άπιαστο όνειρο”, έγραψε στο twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος.

 

 

 https://fonaklas.blogspot.com/2023

1 σχόλιο:

  1. Όταν έχει άποψη ο εκπρόσωπος τύπου επί κουρασμένου και ανίκανου και εθνικού ωλετηρα Καραμαν Αλή που μας οδήγησε ντουγρου στα μνημόνια και τον αφανισμό του έθνους μας με την αλόγιστη οικονομική πολιτική κάθε λέξη χάνει το νόημα της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.