Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Η πρόταση της ημέρας : Θέλουμε Τάσο Χανλίογλου υποψήφιο δήμαρχο

 


 

 14ο πόνημα του Τάσου Χανλίογλου για τα έργα και τις ημέρες των Συμμάχων στον δήμο Σερρών. Πιστεύουμε βλέποντας και το πως κινούνται οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι. Και έχοντας κατά νου για το πως πολιτεύτηκαν στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Οτι ο κ Χανλιογλου είναι ο πλέον καταλληλότερος να ηγηθεί της ενωμένης αντιπολίτευσης

Διαβάστε το άρθρο του κ Χανλιογλου

Από πληροφορίες, η Δημ. Αρχή *Συμμαχία Σερραίων* ήδη σηκώνει πανιά για τις  εκδηλώσεις των εορτών. Ευχής έργο βέβαια θα ήταν να σηκώσει τα πανιά του παραδοσιακού καραβιού το οποίο ταπεινά θα στόλιζε την είσοδο της Δημαρχίας μοσχοβολώντας Ελλάδα, αντί του υπερμεγέθους αρκούδου που κόστισε έναν σκασμό λεφτά και όπως λέει και ο λαός **αφρίζει ξαφρίζει το τρώμε στη μάπα**.

Μαθαίνω επίσης ότι άρχισαν  οι προετοιμασίες για την απαράδεκτη "Πολιτεία των ευχών", για τα χιλιάδες λαμπιόνια συνοδευόμενα και πάλι από τις κακόφωνες κόρνες να πασχίζουν να δημιουργήσουν κλίμα με την ίδια πάντα  κασέτα τα τελευταία 150 χρόνια πέριξ του κέντρου μόνον ως είθισται. Μην ξεχάσω και τα ξύλινα περίπτερα προφανώς μιας χρήσεως και στην συνέχεια στα σκουπίδια.

Το απαράδεκτο αυτό καρακιτσαριό αρρήκτως συνδεδεμένο με τις 500.000 ευρωων κόστους  ξοδεύεται αλόγιστα για το θεαθήναι μέσα από δημοπρασίες και αναθέσεις. Ελπίζω ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ να μην συνηγορήσει φέτος στην πρακτική που έχουμε ξαναζήσει κατά το παρελθόν.

Όταν η Δράμα διαθέτει μια ονείρου πόλη εμείς δυστυχώς ονειροπολούμε. Όταν η Ξάνθη έκανε θεσμό το καρναβάλι εμείς γινόμαστε απλώς καρναβάλια. Τρέχουμε ξωπίσω ασθμαίνοντας και καταξοδεύοντας.

Αν κυρίες και κύριοι της ηγεσίας του Δήμου στερέψατε από ιδέες και γνώσεις, που ποτέ δεν διαθέτατε βέβαια, γιατί δεν αποσύρεστε; Μ’ αυτή σας την πράξη θα θυμόσαστε  τουλάχιστον το λιγότερο κακό που κάνατε. Παρακαλώ μην το αυξάνετε, ΑΜΑΡΤΙΑ από τον ΘΕΟ.....

Σημ: Φταίω εγώ που γράφω, ότι μαζέψαμε πολλούς "Λευκούς Ελέφαντες" στην πόλη μας όταν η Ελλάδα καίγεται μεταφορικά και .....κυριολεκτικά;

Τάσος Χανλίογλου

3 σχόλια:

  1. Ο Χανλιογλου είναι βέβαιον, ότι θα ήταν πολύ καλύτερος Δήμαρχος, από τον Δήμαρχο της λεζάντας Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας κατέβει πρώτα για δημοτικός σύμβουλος ας εκλεγεί ας κάνει μια τετραετία και μετά ας γίνει και Πάπας.Εξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λένε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι νομιζει ο Χανλιογλου οτι θα κανουμε αγωνες ραλυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.