Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Πανσερραικος : 2η δύσκολη έξοδος κόντρα στην ΑΕΚ

 





Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στην Super League κόντρα στην ΑΕΚ (26/8, 21:30).

Ο προπονητής της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές και αναχώρησε για την Αθήνα. Αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπεργκστρομ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Ντάνκερλαι, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Στίνα, Τομάς, Μούργος, Μασκανάκης, Γούλερι, Άλεξιτς, Μπαϊροβιτς.

 Εκτός αποστολής έμειναν οι Σοφιανός, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου, ο τιμωρημένος Χάγιεκ, ο Χατζηστραβός ο οποίος απέκτησε ένα θλαστικό τραύμα στην τελευταία προπόνηση στα πλευρά και οι Κολομπίνο, Μορέιρα, Παντεκίδης που παραμένουν σε στάδιο αποθεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.