Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Η πρόταση της ημέρας : Όλοι από ένα ποτιστήρι

  


 

 Προβλήματα υπάρχουν με τα λουλούδια , το πράσινο και τα δέντρα στον δήμο Σερρών. Ο Χρήστος Καπετανιος δίνει την προταση - λύση .Όλοι εθελοντές με ένα ποτιστήρι να βοηθήσουμε

 

 Η ανάρτηση του κ Καπετάνιου

Συμπολίτες μου!όπως και εσείς έτσι και εγώ προβληματίζομαι!που τα φύλλα των δέντρων της κοιλάδας κιτρινισαν,όλα τα παρκακια πράσινο και λουλούδια μαραζωσαν.Ψαχτηκα ενδιαφέρθηκα ενημερώθηκα!!!ο Δήμος και οι υπεύθυνοι πράσινου έκαναν τα πάντα να το αποφύγουν.Η ροή ποτίσματος διπλασιάστηκε τα συνεργεία αποψήλωσης ενισχύθηκαν.Δυστηχωςομως οι μεγάλες θερμοκρασίες δεν επιτρέπουν την απορρόφηση νερού.Εξατμιζεται!!Μην κάνουμε κριτική χωρίς γνώση.Κυριοι του πράσινου συνεχίστε τον αγώνα σας και έχετε την πλήρη κατανόηση μας..Απαιτουμε απο την δημοτική αρχή τι κάνει για εμάς, πριν ρωτήσουμε τον εαυτό μας τι κάναμε εμείς για τον δήμο μας.Που είναι ο εθελοντισμός προσφοράς στον δήμο μας !! Αντιστοιχεί στον καθένα μας ένα ποτηστηρι νερό και όλα θα διορθωθούν!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.