Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Έχετε γράμμα σύντροφοι

 

 

 

 

 

Διπλό και …ετερόκλητο το πρόβλημα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών «Γεώργιος Τοπτσής». Μέσα στον αγωνιστικό χώρο το πράσινο έχει μεγαλώσει σε τέτοιο βαθμό που είναι ζήτημα χρόνου να μετατραπεί σε καταφύγιο… ερπετών, με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

 
Δημοτικό Στάδιο Σερρών: Μέσα «ζούγκλα» έξω… «κρανίου τόπος»!

 

Left Image

Right Image

Οι υπάλληλοι αδυνατούν να το κουρέψουν καθώς τα μέσα που διαθέτουν, μια χλοοκοπτική μηχανή, (δωρεά κι αυτή Δημότισσας που είδε τι τραβάνε!!!) δεν επαρκεί για μια τόσο μεγάλη έκταση και με τον ήλιο να χτυπάει 35αρια.

Το δε βοηθητικό προπονητήριο ρίψεων «Γιάννης Φράγγογλου» έχει ήδη μετατραπεί σε …κρανίου τόπο και πλέον πρέπει να έρθουν τα …πρωτοβρόχια για να επέμβει η …φύση!

Απ’έξω από το στάδιο τα δένδρα, από το σημείο που τελειώνει η άσφαλτος, ήδη μαραζώνουν καθώς είναι εμφανής η έλλειψη νερού και είναι ζήτημα λίγων ημερών να ξεραθούν κι’ αυτά.

Μια επέμβαση από την Δημοτική Αρχή επιβάλλεται (εκλογές γαρ) πριν ολοκληρωθεί η ζημιά!

 https://www.anexartitos.gr/

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.