Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Ματαιη η προσπάθεια κ Δρίγκα

 


 

 Στην επιτροπή ποιότητας του δήμου Σερρών ήταν να συζητηθεί το θέμα με το αν είναι νόμιμη  ή παράνομη η τοποθέτηση τραπεζοκαθισματων στον πεζόδρομο .Από το κατάστημα που βρίσκεται διαγωνίως του δημαρχιακού μεγάρου . Ο πρόεδρος κ Δινάκης ζήτησε να μην συζητηθεί καθώς όπως είπε εκκρεμεί η προσκόμιση από μέρους του ιδιοκτήτη σχεδίου της κάτοψης του χώρου όπου αναπτύσσει τα τραπεζοκαθισματα. Η κ Δρίγκα στην παρέμβαση της  ,είπε οτι το θέμα γενικότερα των τραπεζοκαθισματων στην Κων/νου Καραμανλή δεν πρέπει να συζητείται από την στιγμή που η δημοτική αρχή θα αλλάξει την κανονιστική. Και εκει ο πρόεδρος κ Δινάκης προσπάθησε να πείσει την κ Δριγκα και τα μέλη της επιτροπής οτι το κατάστημα δεν αναπτύσσει τα τραπεζοκαθισματα ούτε στην Ερμου ουτε στην Κων/νου Καραμανλη όπου απαγορεύεται αλλα στην συμβολή των δύο οδων .Μάταια η κ Δριγκα προσπάθησε να θυμίσει στο πρόεδρο  οτι υπάρχουν δύο οδοί όπου απαγορεύεται .Ο πρόεδρος επέμενε και η κ Δριγκα εγκατέλειψε καθώς διαπίστωσε οτι ήταν μάταιο να επιμείνει υπερασπιζόμενη τα αυτονόητα .Όμως ο κ Δινάκης  αφου κατάφερε να δοθεί  αναβολή στην συζήτηση  του θέματος μάλλον πίστεψε οτι έπεισε κιόλας τα μέλη της επιτροπής. Οτι κάπου ανάμεσα στην Ερμού και την Κων.νου Καραμανλη υπάρχει και τρίτος δρόμος Δεν ξέρουμε μονο πως ονομάζεται , άντε αντιδήμαρχε ευκαιρια να τον ονοματοδοτήσετε

3 σχόλια:

  1. Καταλαβαίνετε τώρα πόσο σοβαρή είναι η δημοτική αρχή Χρυσάφη. Αυτοί είναι ικανοί να τα διαλύσουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμμαχοι του Serresbomb, να τους χαίρεστε αυτούς που έχετε στην δημοτική αρχή και χωρίς τσίπα και ντροπή τους στηρίζετε και κάνετε όλο το βρώμικο παιχνίδι υπέρ αυτών. Ο Νομος Σερρών όχι μόνον θα μείνει τελευταίος στην ανάπτυξη, με κάτι τύπους σαν εσάς, αλλά θα τρυπήσει και τον πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον λαό των Σερρών τέτοιοι άρχοντες του ταιριάζουν. Πως αλλιώς θα έπιανε όλα τα αρνητικά ρεκόρ άλλωστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.