Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Επέστρεψε τα χρήματα η πρόεδρος ???

 


 

 

Πριν 40 ημέρες η πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Παλάζη με συνεντευξεις της και στο ΔΙΚΤΥΟ και στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ είχε αποκαλύψει οτι απέστειλε έγγραφο στον δήμο και την ΚΕΔΗΣ .Με το οποίο ζητουσε να της γίνει γνωστο το χρηματικό ποσο που οφείλει να επιστρέψει , καθώς το πόρισμα του δημοσιονομικού ελέγχου έκρινε οτι κακώς λάμβανε την μηνιαία αποζημίωση για την άσκηση των καθηκόντών της προέδρου της ΚΕΔΗΣ .Μάλιστα η πρόεδρος είχε πει οτι επιφυλάσεται να προσφύγει δικαστικα για να διεκδικήσει τα χρήματα τα οποια όπως είπε θα δωρίσει .

Τελικά ορίστηκε το ποσό που θα πρέπει να επιστρέψει ??? Το κατέβαλλε ?? Γιατι και εδω η κ Παλάζη είχε πει οτι θα το επιστρέψει εφάπαξ και όχι σε δόσεις όπως έχει δικαίωμα  .

ΥΓ : Δεν θέλω σχόλιο περι προσωπικών δεδομένων , γιατι η ίδια η κ Παλάζη φρόντισε να το δημοσιοποιήσει , οπότε θα πρέπει να απαντήσει και τι έγινε 

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.