Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Πανσερραικος : Επιστρέφει στην βάση του

 


 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και σε εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 30/7   το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανσερραϊκού στην Πτολεμαΐδα. Οι “κόκκινοι” με διπλές προπονήσεις τις περισσότερες ημέρες δούλεψαν τόσο πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο και σε αυτόν της τακτικής προσαρμογής στα “θέλω” του τεχνικού τιμ και όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος, ανεβάζουν στροφές.

Το προγραμματισμένο για το Σάββατο 29 Ιουλίου φιλικό ακυρώθηκε, οπότε η ομάδα  με ένα δυνατό εσωτερικό διπλό το Σάββατο και μία πρωινή προπόνηση την Κυριακή ολοκληρώνει το στάδιο της βασικής προετοιμασίας  και επιστρέφει στις Σέρρες.

Στη συνέχεια η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία του μονταρίσματος έχοντας προγραμματισμένα δυνατά φιλικά, καθώς όπως έχει ανακοινωθεί στις 04/08 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από τις 07/08 έως τις 09/08 θα βρεθεί στον Βόλο για το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει το Ορφανοτροφείο του Βόλου, αντιμετωπίζοντας αρχικά τον Παναιτωλικό και εν συνεχεία τον Βόλο ή τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.