Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Σέρρες : Η λαϊκή , τα ρεπορταζ και οι ερωτήσεις παγίδα

 


 

 

 Γράφει η Μαρκέλλα Μικέλη

Ξημερώνει Τρίτη, να αντέξω τους 36 και βάλε βαθμούς Κελσίου, να αντέξω τους πάγκους που θα στηθούν από τις 5 το πρωί, να αντέξω φωνές, αυτοκίνητα, φασαρία, σκουπίδια, να τα αντέξω όλα, μια μέρα είναι... Δεν αντέχω την χαρούμενη που κάθε Τρίτη κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ (το οποίο θα προβάλλεται στο κανάλι το λιγότερο σε 5 δελτία ειδήσεων επί τριήμερο), την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, ρωτά ενδεχομένως τους ίδιους ανθρώπους τα ίδια πράγματα και παίρνει τις ίδιες απαντήσεις...
-Τριτη σήμερα, ήρθατε στη λαϊκή?
- ήρθαμε στη λαϊκή...
-ψωνίσατε?
- ψωνίσαμε...
- βρήκατε πολλά προϊόντα?
 
-...
- οι τιμές ήταν καλές?
😉 Εδώ είναι η ερώτηση παγίδα, αν απαντήσετε ναι, τότε το μαρτύριο, συγνώμη το ρεπορτάζ, τελειώνει με ένα χαμόγελο. Αν όμως κάνετε παράπονα για τις τιμές θα σας κρατά εκεί κάτω από τον ήλιο με την κάμερα απέναντι και το μικρόφωνο να σας κόβει την ανάσα και θα σας βομβαρδίσει με ερωτήσεις, πόσα άτομα είναι στην οικογένεια, τί αγοράσατε, πόση σύνταξη παίρνετε, γιατί τόσο κτλ . Φερθείτε έξυπνα!
(Μη δίνετε σημασία, τί να γράψω κι εγώ βράδυ Δευτέρας στο κέντρο της πόλης με ζεστάρα και κουνούπια, ένα σενάριο εντελώς φανταστικό...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.