Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Δήμος Βισαλτίας : 15η τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

 


 

Στην 15η ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ προσέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Βισαλτίας, σύμφωνα με τις διατάξεις  των  άρθρων 74  του Ν.4555/2018 και 11 του Ν.5043/2023 και  των υπ΄αριθ.375/39167/02.06.2022 και 488/35496/25.04.2023 εγκυκλίων  του Υπουργείου Εσωτερικών,  η οποία θα πραγματοποιηθεί  στην  αίθουσα του  Δημοτικού Μεγάρου «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΙΑΚΟΓΙΑΣ», την   12η    Ιουλίου    2023  ημέρα Τετάρτη   και ώρα  20.30  για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο:Έγκριση 4ης τροποποίησης του  Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βισαλτίας οικονομικού έτους  2023.

Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος  κ.Βαδικόλιος Θ.

ΘΕΜΑ 2ο:Έγκριση  19ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας οικονομικού έτους 2023.

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Πασχαλίδης Ν.

ΘΕΜΑ 3ο:Έγκριση  20ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας οικονομικού έτους 2023.

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Πασχαλίδης Ν.

ΘΕΜΑ 4ο:Έγκριση  21ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας οικονομικού έτους 2023.

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Πασχαλίδης Ν.

ΘΕΜΑ 5ο:Σύσταση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου  με τίτλο: «Συμπληρωματικές Παρεμβάσεις για την καταλληλότητα των Παιδικών Χαρών».  

Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος  κ.Βαδικόλιος Θ.

ΘΕΜΑ 6ο:Έγκριση 1ης τροποποίησης της υπ΄αριθ.53/2023 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: Ορισμός δημοτικών συμβούλων ως δικαιούχων αποζημίωσης για συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου – Καθορισμός ύψους αποζημίωσης – Ορισμός διαστήματος καταβολής.

Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Πασχαλίδης Ν.

ΘΕΜΑ 7ο:Έγκριση  χορήγησης άδειας κατάληψης δημοτικού κοινόχρηστου χώρου στην πλατεία της Μαυροθάλασσας για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων μετά από αίτηση του κ.Ιατρούδη Χρήστου.

Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος  κ.Ψαρράς Λ.

ΘΕΜΑ 8ο:Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. για το έργο με τίτλο : Επείγουσες εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών Αγροτικής Οδοποιίας που προκλήθηκαν από θεομηνία στις 4 Ιανουαρίου  2021 στον Δήμο Βισαλτίας της Π.Ε.Σερρών». 

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Βαδικόλιος Θ.

ΘΕΜΑ 9ο:Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του  έργου με τίτλο: «Συμπληρωματικά έργα δίπλα από το Δημαρχείo λόγω υπογείωσης καλωδίων ΔΕΗ». 

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Βαδικόλιος Θ.

ΘΕΜΑ 10ο:Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. για το έργο με τίτλο : «Διαμόρφωση  Νησίδας στην Αθ.Αργυρού -Νιγρίτα». 

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Βαδικόλιος Θ.

ΘΕΜΑ 11ο:Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου  με τίτλο: «Δίκτυα  Μαυροθάλασσας –Τραγίλου Πεδιάδας Σερρών». 

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Βαδικόλιος Θ.

ΘΕΜΑ 12ο:Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με τίτλο:«Επέκταση της κύριας διώρυγας 5Κ των  αρδευτικών Δικτύων Στρυμονικού-Δημητριτσίου και Νιγρίτας-Φλαμπούρου Σερρών».     

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Βαδικόλιος Θ.

ΘΕΜΑ 13ο:Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. Αιτιολογικής Έκθεσης και Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών του έργου με τίτλο :«Εκσυγχρονισμός δικτύου ύδρευσης στους τομείς Β,Γ και Δ της Δ.Κ. Νιγρίτας».  

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Βαδικόλιος Θ.

ΘΕΜΑ 14ο:Έγκριση της υπ΄αριθ.43/2023 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία :«Δημοτικό  Κέντρο  Κοινωνικής Προστασίας –Παιδείας- Πολιτισμού  και Αθλητισμού Δήμου Βισαλτίας» με θέμα: Έγκριση 3ης αναμόρφωσης –τροποποίησης του προϋπολογισμού  οικονομικού έτους 2023». 

Εισηγητής:Ο Αντιδήμαρχος κ. Αδαμούδης Ι.

ΘΕΜΑ 15ο:Λήψη απόφασης για τον καθορισμό αμοιβής του κ.Σπυρόπουλου Γεώργιου    Δικηγόρου Σερρών,σύμφωνα με το άρθρο 281 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006, Α΄ 114),  για την παράστασή   του  ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης κατά την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε   ο Αναπτυξιακός Οργανισμός με τον διακριτικό τίτλο: ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Α.Ε.

Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Πασχαλίδης Ν.

ΘΕΜΑ 16ο:Έγκριση έκτακτης  χρηματοδότησης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία :«Δημοτικό  Κέντρο  Κοινωνικής Προστασίας –Παιδείας- Πολιτισμού  και Αθλητισμού Δήμου Βισαλτίας» με σκοπό τη  Διοργάνωση Πολιτιστικών εκδηλώσεων  για το υπόλοιπο του έτους 2023.

Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Αδαμούδης Ι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.