Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Κριτικη στον Γκότση .......Αντιπολίτευση στην Μητλιάγκα (1)

 





 Με αφορμή την μεταγραφή του Ηλία Γκότση στην Συμμαχία ο υποψήφιος με την παράταξη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ κ Παύλος Πουλιάκας ασκεί δριμεία κριτική στην παράταξη Φωτιάδη , υπενθυμίζοντας δια της τεθλασμένης οτι και η υποψήφια δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιαγκα ως μέλος της παράταξης Φωτιάδη. Στήριζε με την ψήφο της την δημοτική αρχή. Στα υπόλοιπα  να υπενθυμίσουμε  σήμερα είναι Παρασκευή μένουν 35 μέρες για την κατάθεση ψηφοδελτίου και η Συμμαχία καλπάζει , και οι της ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ  σπεύδουν βραδέως προς το πρωτοδικείο , με το ερώτημα να πλανάται αν θα προκάμουν .

Το ερώτημα του σμπίρου δεν θα το γράψω προς το παρόν

 

Είναι σημεία των καιρών φαίνεται.
Όλοι να πάμε με τον φαινομενικά ισχυρό.
Φυσικά δεν ακυρώνεται η αυτοδιοικητική πορεία κανενός και μάλιστα όταν είναι πάνω από 20 χρόνια.
Αν εξαιρέσεις τις δυναμικές φωνές αντιπολίτευσης μεμονωμένων μελών του δημοτικου συμβουλιου( Τερζης, Παπαφωτίου, Χαραλαμπιδου) είναι στενόχωρο που ίσως απο την μοναδική αντιπολιτευτική παράταξη που ασκούσε κατά διαστήματα κριτική και έδειχνε μια μαχητικότητα να προσχωρούν στον ισχυρό ( σε αυτόν που έκριναν με πολύ αιχμηρό τρόπο και ορισμένες φορές εκτός Ορίων όλα αυτά τα χρόνια ) 2 στελέχη του εκ των οποίων ο ένας είναι επικεφαλής της παράταξης.
Όλοι φυσικά κρίνονται και θα φανεί αν είχαν δίκιο ή άδικο με την επιλογή τους.
Ο μόνος που δεν πήγε ακόμη στην συμμαχία αν και ήταν ο <<καλύτερος >> Σύμμαχος αυτά τα τέσσερα χρόνια είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο.
Μια αξιωματική αντιπολίτευση χωρίς δυναμική κριτική, χωρίς παλμό, που επέτρεψε μια εύκολη τετραετία στους διοικούντες. Άλλωστε από ότι λένε με τη δίκη τους συμβολή οι περισσότερες αποφάσεις ψηφίζονταν σχεδόν ομόφωνα..
Με αποτέλεσμα σε έναν νομό στον οποίο έβρεξε στην κυριολεξία λεφτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια να μην έχουμε δει ως πολίτες κάποιο αποτέλεσμα χρήσιμο για την πόλη.
Η ευθύνη ανήκει στους διοικούντες κατά πρώτον και στους αντιπολιτευόμενους κυριως της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οποία την ρότα την καθορίζει ο αρχηγός.

 


 

 

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.